Глобальні оголошення!

Карпати

Модератор: taranjka

Re: Карпати

Повідомлення flower » 10 липня 2013, 11:31

Liza написав:гублюся! готелі, садиби, відпочинкові комплекси, гостинні двори... яка між ними різниця? на що варто звернути увагу?

Там в основному так: готелі- це як ми привикли, будинок великий в якому номерів багато, садиби- це люди здають на своїй ділянці будинки, чи у свому будинку кімнати, відпочинкові комплекси- коли багато котеджів на ділянці одного власника, гостинні двори- так можна всіх їх назвати) Може у когось інакше розуміння, бо я це так бачу. Звертаю зараз увагу на те, щоб була гарна територія навкруги будинку, дитяча площадка обов язково, альтанка. Зимою мені важливіші умови в будинку, літом навпаки)))
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 10 липня 2013, 12:26

flower мда, ціна трохи кусюча, але гарно. На решту послуг ціни як і всюди, цікаво почитати відгуки хто там був. :confused:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Liza » 10 липня 2013, 16:29

flower, я теж переважно на тому сайті шукаю.
ніц не знаю і не орієнтуюся в місцевості - залишається хіба що орієнтуватися по цінах (само собою) і вірити в актуальність фоток.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення flower » 10 липня 2013, 23:21

Дівчатонька, сьогодні я пообдзвонювала всіх нарешті (бо були ще запасні місця). І що скажу, скажу що мені дуже не сподобалось як зі мною розмовляють з тої Вілли Дор, якось все так зверхньо (на російській, що для Карпат нетипово. Виявилось власниця молдаванка). Після того начиталася відгуків і передумала, самим готувати не дозволяють, дуже обманюють і там всяке. Обдзвонила інші місця і попитала те, що цікавить то непідійшло нічого і чудом нашла ще одну місцину з таким же басейном і територією гарною, є батути безкоштовно для дітей і велики і дешевше номери. Дзвонила все підійшло, лиш тепер з числами визначитись.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Anjuta » 10 липня 2013, 23:22

Квіточка, а ссилку дай :wink:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення flower » 10 липня 2013, 23:23

як все вийде, то дам :rose:
а якщо пошукати гарно на Карпати інфо то лиш там 3 варіанти з басейном, іто один каркасний.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 11 липня 2013, 08:55

flower я теж вчора сиділа шукала і передумала за основну опцію брати басейн і т.д.- знайшла 3 місця де мені сподобалося, правда все в різних районах - Яремче, Буковель і Мислівка. Сьогодні зателефоную. Чоловік каже щоб їхати в вересні, а я боюся що вже дощі почнуться. Я б взагалі їхала в Східницю, але то так далеко. :confused:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 11 липня 2013, 09:13

Я теж мала варіанти і без басейну, але з гарною територією, але розчарувало, що немає кухні. (а нам потрібно своя кухня, бо найшли компанію і там манюній треба прикорм варити). Але всі за басейн, так як на море не їдемо то хоть в басейні похлюпатись. (Сказала та, в якої басейн недалеко від дому, ходи хоть щодня :hi: )
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 11 липня 2013, 09:30

flower я маю надувний басейн - для малої хватить, якби їхалося кудись де є водоспад можна б було купатися дорослим там (колись здоровя дозволяло купатися в гірській річці, а тепер щось не знаю :confused: ) В нас ще проблема що своєї машини нема і мусим підлаштовуватися під компанію, покищо не знаєм з ким поїдем, але всерівно треба щось пошукати. Я все більше схиляюся до Східниці - туди легко добиратися - поїзд до Трускавця і там кожні 15хв маршрутка на Східницю, там маю родину вони здають будиночок туристам - будиночок в лісі на горі, є каркасний басейн, під боком ліс - гриби, ожина . Плюс мінеральна водичка. А чоловік каже що там вже не Карпати (в його розумінні їхати в Карпати то жити на полонині в гуцулів і цілий день лазити по гриби до лісу :crazy: )
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksa_mal » 11 липня 2013, 10:11

і ми хочемо в Карпати, в якусь глуш, де мало туристів, можливо поїдем в Осмолоду і в Мізунь, і обов'язково- екскурсія на карпатському трамваї :yes:
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей