Shalimar написав:и что же это? какое оправдание?
"не те времена"?
Shalimar нажаль достименно не знаю((((
Времена не ті завжди, в кожного покоління, але і вони впливають на нас, хочемо ми того чи не хочемо.
Я наприклад на даний момент дуже хочу щоб ми дали дитині окреме житло як прийде час. Сподіваюся що хоч до цього ми доробимося
Думала сьогодні ще на цю тему, згадувала знайомих і родичів не із західної україни і згадала що в певний час ми могли собі дозволити придбати квартиру в Миколаєві, тобто це було досить реально, натомість на той час в Тернополі вистачало тих грошей хіба на туалет(((( Не пригадаю зараз в цифрах, бо недружу з ними.
Я зовсім не до того веду що батьки повинні забезпечувати нашу з чоловіком сімю, ні! Дякувати Богу ми в силах це зробити і робимо, але не відносно житла((((( От нині думала що напевне таки забракло самостійності, що не переїхали на інший кінець країни, заради того щоб жити окремо.
Усі мої однолітки +/- які нормально і пристойно стоять зараз на ногах завдячують цим своїм батькам. Бо або квартира, або хата, або пристойна робота, або пристойна машина, або стартовий капітал - все дякуючи батькам.