в мене після перестаноки та Вебальта і з"явилася... а шо, вона така страшна? коли заходжу в нет, одразу вона на першій сторінці, та я виходжу з неї, заходжу на свої вкладки і цілий день більше тої Вебальти не бачу
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
Скачати нормальну віндовс на торенті, відформатувати диск системний перед установкою, щоб начисто всановити. Все буде ок. Як колись так часто робила. Допомагало)
переставляти зараз не бачу змісту - вірусу я позбулася, вебалта не зявляється, компютер працює нормально Вебалта в принципі не шкідлива - просто навязлива, терпіти не можу, коли шось так навязують то ще гірше яндексбару
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Мені найгірше спутник від мейл.ру - жах просто як нервуюся, все кидаю удаляю його тоді далі працюю. Попробуйте авіру (антивірус) поставити собі. Нехай гарно працює
З 22 листопада поширюється комп'ютерний вірус (назви не пам'ятаю). Суть його шкоди в тому, що зашифровує всі файли (фото, відео, текст, таблиці і т.д.) на комп'ютері за складним алгоритмом, і вони стають непридатними для використання. Щоб розшифрувати - зловмисники вимагають заплатити певну суму грошей. Мабуть немаленьку. Будьте пильні - не запускайте підозрілих програм.
прочитала з горeм пополам з тeлeфону тeмку Блін, щось в мeнe дико швидко всe закрутилося. Всe, сьгодні я вжe бeз нeту на компі і блін вчора тeл. Підключала до компа жeстячок повний
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос