тре питати по магазинах, я чи то ж-д чи то даяні купувала саме дермантиновий кант, але так і не пришила тільки от незнаю де вже він задівався з тими переїздами
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Дякую! Підходящого канта не знайшла, буду робити з тої самої джинси, що і сумку, і з білизняної шнурівки. Якщо буде з чого ще викроїти такі довгі смужки, кант з кусочків певно рахітно дивиться(((
А пошила май-слінг! Вірніше, їх було два, але перший зафотати не встигла. Дуже хотіла би показати намотаним, але пузько проти, а піддослідної слінгомами під боком не знайшлось... Отож, сам слінг: Торбочка до нього: Перший, складений в другу:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Malavka, дякую. Так, світла тканина - то льон, а кольорова вставка - хлопкова, я ту тканину колись "од жадності" купила і не знала, до чого прилаштувати. Тепер знайшлась для неї справа. Вставка тільки з вулиці, всередині спинка цільнокроєна з льону.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Свого часу теж шила для другої доні май-слінг. Правда виглядав він не так фірмово як ваш, Tajga, бо шила я його зі старої штори - ситуація називалася "я его слепила из того, что было". При нагоді знайду фото і виставлю.
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...