Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
я так розумію,що наступний інгредієнт знову за мною ?.... пропоную передати таке право Лілі, себто kskz і щоб надалі не забувала про табличку!!!! п.с. я спробувала 2 рецепти. пиріг kskz - дитина і я в захопленні. та маффіни Anjuta - чоловік зацінив і мені сподобались
Kskz а от і не вгадала (першою розпочне Liljondr, як автор ідеї, друга ведуча - форумчанка, яка першою надішле свій рецепт в 1 етапі; далі ведучі визначатимуться згідно результатів голосування, тобто 3 ведуча - переможець 1 етапу, і тд )
окі, тоді в неділю, після 18 00 чекаємо нового інгрідієнту від Лілі
я доречі теж спробувала приготувати 2 страви - від Kskz - стане одною з улюблених сімейних страв дякую за рецепт і mavpusi - навіть з моїми двома лівими до випічки вийшло смачно
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Liljondr Відповім поки я, а дівчата може додадуть свою відповідь. Ліля, я купую на ринку. 3 грн 100 гр, але вже свій маємо домашній. Зимою купую морожений в сільпо, він там є в таких брикетиках на вагу.