Модератор: irinka
) ставлю в духовку форму з хлібом, на трошки включаю газ, щоб загрілася духовка, потім закриваю і все. При випіканні ставлю миску з водою, щоб не було твердої шкірки, випікаю до 1 год. Хліб виростає десь на1,5 раз. Все!!! Швидко та смачно!!!
Nymydora написав:це тісто в духовку ставить перший раз просто, щоб підійшло???? тобто, нагріти духовку (як сильно???), виключити і на 6 годин засунути туди тісто?
).Nymydora написав:Потім то тісто витягаємо - воно мало вирости? Нагріваємо знов духовку (до скількох градусів?) У гарячу включену духовку ставимо знов ту саму форму з тістом і миску з водою і печемо 1 годину.
дописати коли замішую тісто додаю 1 ч.л. морської солі (можна і чуть солоніше, але треба практикувати)
Kskz написав:Можу поділитись закваскою, кому потрібно))

Pipochka написав:Kskz написав:Можу поділитись закваскою, кому потрібно))
Ліля, а в тебе закваска до якого хліба (з якого борошна тре місити)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей