Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Re: Банки. Відгуки

Повідомлення flower » 02 червня 2013, 13:52

Natalinda написав:Я приват ненавиджу від недавна, не дивлячись на чудову можливість оплати через нет.
В мене закінчився термін дії картки. Прийшла щоб поміняли. Поміняли. Сказали щоб активувати то тре кредитку. Я кажу що мені 100 років не тре її. Ну якось домовилися, але тоді активація через пару днів. Прийшла. Активували нову, мали перекинути залишок з старої на нову. Сказали що протягом доби гроші будуть на новій. Стару відповідно забрали. День-другий-третій, перекинули аж тобі як написала в онлайндопомогу і чекала штук 5 спеціалістів по свому питанні. Ну ок. Стара картка заблокована. чекаю поступлення суттєвого на нову. І тут БАЦ, поступлення приходять на стару, з якої я грошей не можу зняти бо вона з заблокована, АЛЕ Я ТАК І НЕ ЗРОЗУМІЛА ЯК НА ЗАЛОКОВАНУ КАРТКУ ГРОШІ МОГЛИ ПОСТУПИТИ??????. Онлайндопомога цього разу перекинути мені гроші відмовляється бо це можна зробити лише у відділенні де мені картку міняли!!!!! Приходжу за пару днів туди (бо була у відїзді і на ті гроші дуже розраховувала) мені кажуть що це можна було зробити у будьякому віділені!!!! і вони перекинуть мені гроші приягом 2-х!! діб. Я кажу що маю паспорт, картку і хочу вже зняти гроші, бо навіть немаю як додому доїхати. Нічим не можемо допомогти, бо картка заблокована (як на заблококовану картку гроші поступили я далі не зрозуміла :dash: ) Подзвоніть на безкоштовну лінію, вони пришвидшать. Подзвонила. Ок протягом доби перекинемо вам гроші з вашої картки на вашу ж, але за 13 чи 15 грн (не памятаю вже). То дурдом повний як на мене. 4 чоловік у відділенні і лише одна щось більше меніьше орієнтується і пробує пояснювати, всі інші тупо втикають в компи і набирають одним пальцем :dash:

І ще мені втирали довго про копілку. Кажу знаю - мені не потрібно. А вот здачу в магазині при розразунку карткою можна на копілку. Кажу що в нашому селі нема де карткою розрахуватися. Не треба мені. добре ми мусимо відкрити, але не будемо активовувати. Видно таки щось активували, бо шось мені на ту копілку поступило, тре розібратися що саме. Якось можна самому ту копілку закрити? Незнаєте?

Якась така купа питань незрозумілих при тому всьому. Чоловік чи має рахунки в банку...а як я з чоловіком не живу, а як я чи він від мене гроші приховуємо.....
Врешті решт як я не маю мобільного то шо робити,, все через мобільний, все до всього привязано.....контроль.....

Ще ри активації картки в мене не було грошей на рахунку, то ж треба було його поповнити, а термінал то поповнює з своїми приколами, мінімами, купюрами відповідними і так далі :crazy:

Вітаю у клубі ненависників цього банку!!!!!!!!!!!!! :hi: В мене теж все з ними всякі приколи. Найгірше, що нема кому пожалітися і неможливість щось змінити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 02 червня 2013, 15:01

Чому не можна змінити, переходьте в інший банк. ::Р: Скажу так - теж маю часто проблеми з банками, і не тільки з приватом, недавно мала пригоди з Укрексімом за кредит, але то таке. Ви забуваєте що банк це комерційна споруда і спрямована вона не на задоволення ваших потреб, а на заробляння грошей. Всі ті %, додаткові гривні-дві це заробітня плата робітникам і власників банків. Якщо би банки просто займалися грошооборотом то вони б не існували бо не було б кому задарма в них працювати. :pardon:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення taranjka » 02 червня 2013, 15:02

Dribchuk а пожалітися? ::Р:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dribchuk » 02 червня 2013, 17:35

taranjka та можна і жалітися, тільки якщо проблема саме в обслуговуючому персоналі (касир, кредитор) тоді там буде або вирахування з зарплатні або втрата бонусів конкретним працівником аж до звільненна, якщо жалітися на те що зняли проценти на які ви не розраховували бо щось не знали-не дочитали, то на гарячій лінії хіба скажуть що не можуть нічим допомогти. :pardon:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 02 червня 2013, 22:00

поміняти не так вже й легко. бо в мужа наприклад договір з приватом універський і там не те шо від банку не відмовишся, там кредитка в договорі обовязкова.
про жалітися то я мала на увазі тут - прочитає хтось і буде знати, які випадки бувають. я якби знала про можливість в "мінуси" влізти, то уважніше б дивилася до тих сум які переказуються.
в мене приватівська соціальна картка - на той момент тре було морочитись шоб поміняти, бо в банку з цим соцзабезом договір і я мала якусь заяву писати а тоді в інший банк йти відкривати рахунок.... давно то було, вже й толком не памятаю шо хотіли
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 02 червня 2013, 22:03

цікаво, а закордоном люди також мають так досконало знати всі банківські операції і всі банківські замути???? :hi: ::Р:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Dribchuk » 03 червня 2013, 09:23

Ulkanet ага, мають і то обовязково. Але там персонал трохи краще тренований, вони хапаються за кожного клієнта (говорю за свій досвід в США) - а в нас як - "та куда він дінеться хош-не хош прийде". Я коли працювала мала один казус з банком, "попала" на 1000дол. через недосвідченість :scare: . То тоді мені банківські працівники дуже сильно допомогли, розрулили ситуацію так що бос зняв тільки 3% з зарплатні.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 03 червня 2013, 09:38

Dribchuk написав:Чому не можна змінити, переходьте в інший банк. ::Р: Скажу так - теж маю часто проблеми з банками, і не тільки з приватом, недавно мала пригоди з Укрексімом за кредит, але то таке. Ви забуваєте що банк це комерційна споруда і спрямована вона не на задоволення ваших потреб, а на заробляння грошей. Всі ті %, додаткові гривні-дві це заробітня плата робітникам і власників банків. Якщо би банки просто займалися грошооборотом то вони б не існували бо не було б кому задарма в них працювати. :pardon:

ага перейду і зроблю гірше лиш собі, бо всі сп в який участь приймаю (а найважливіше це Христіне) мають рахунки в приваті і прийшлось би платити комісії величезні.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dribchuk » 03 червня 2013, 09:39

flower ну так, лишається хіба змиритися. :dash:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Re: Соціальна допомога - чи отримали ви гроші цього місяця?

Повідомлення KriStar » 16 жовтня 2013, 21:18

nadusha написав:Може не в тему, але вчителі, які отримуують зарплату через Надра "отримали" дещо більшу зарплату... Виявилось, що цей банк відразу на карточку видав кредит "лише під 4%"... Щоб позбутися такої радості, треба йти в банк і писати відмову від кредиту, який ви навіть не оформляли... Так, що будьте обережні!

це як так? Яке вони мали право, десь про таке в договорі пишеться? А якшо ним не користуватися, то що той кредит, просто висіти буде?
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість