Я приват ненавиджу від недавна, не дивлячись на чудову можливість оплати через нет.
В мене закінчився термін дії картки. Прийшла щоб поміняли. Поміняли. Сказали щоб активувати то тре кредитку. Я кажу що мені 100 років не тре її. Ну якось домовилися, але тоді активація через пару днів. Прийшла. Активували нову, мали перекинути залишок з старої на нову. Сказали що протягом доби гроші будуть на новій. Стару відповідно забрали. День-другий-третій, перекинули аж тобі як написала в онлайндопомогу і чекала штук 5 спеціалістів по свому питанні. Ну ок. Стара картка заблокована. чекаю поступлення суттєвого на нову. І тут БАЦ, поступлення приходять на стару, з якої я грошей не можу зняти бо вона з заблокована, АЛЕ Я ТАК І НЕ ЗРОЗУМІЛА ЯК НА ЗАЛОКОВАНУ КАРТКУ ГРОШІ МОГЛИ ПОСТУПИТИ??????. Онлайндопомога цього разу перекинути мені гроші відмовляється бо це можна зробити лише у відділенні де мені картку міняли!!!!! Приходжу за пару днів туди (бо була у відїзді і на ті гроші дуже розраховувала) мені кажуть що це можна було зробити у будьякому віділені!!!! і вони перекинуть мені гроші приягом 2-х!! діб. Я кажу що маю паспорт, картку і хочу вже зняти гроші, бо навіть немаю як додому доїхати. Нічим не можемо допомогти, бо картка заблокована (як на заблококовану картку гроші поступили я далі не зрозуміла

) Подзвоніть на безкоштовну лінію, вони пришвидшать. Подзвонила. Ок протягом доби перекинемо вам гроші з вашої картки на вашу ж, але за 13 чи 15 грн (не памятаю вже). То дурдом повний як на мене. 4 чоловік у відділенні і лише одна щось більше меніьше орієнтується і пробує пояснювати, всі інші тупо втикають в компи і набирають одним пальцем

І ще мені втирали довго про копілку. Кажу знаю - мені не потрібно. А вот здачу в магазині при розразунку карткою можна на копілку. Кажу що в нашому селі нема де карткою розрахуватися. Не треба мені. добре ми мусимо відкрити, але не будемо активовувати. Видно таки щось активували, бо шось мені на ту копілку поступило, тре розібратися що саме. Якось можна самому ту копілку закрити? Незнаєте?
Якась така купа питань незрозумілих при тому всьому. Чоловік чи має рахунки в банку...а як я з чоловіком не живу, а як я чи він від мене гроші приховуємо.....
Врешті решт як я не маю мобільного то шо робити,, все через мобільний, все до всього привязано.....контроль.....
Ще ри активації картки в мене не було грошей на рахунку, то ж треба було його поповнити, а термінал то поповнює з своїми приколами, мінімами, купюрами відповідними і так далі