Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Re: Банки. Відгуки

Повідомлення taranjka » 23 квітня 2013, 14:46

чергова картка приватівська протермінувалася - цього разу соціальна. пішла туди, мені чемно шось там міняють провіряють, сфотали з новою карткою :crazy:
а тоді чемно питає, який відсоток ставити на "копілку" :crazy: я кажу, що її не хочу, і кредитки теж. тоді мені так серйозно, що це в них обовязково, бо картки не активую. але коли запитала, де таке написано, то одразу сказала, що якщо не хочу, то можу відмовитися, що й я зробила ::Р:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 23 квітня 2013, 14:49

треба глянути на термін дії своєї
Чоловік як відкривав собі картку то йому пояснювали що в них кредитка рахується типу як основна карта, то він сказав щоб обнулили ту кредитку раз так)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 01 червня 2013, 21:00

апять приват. поповняю телефон через приваи 24, на одній картці є близько 40 грн, а жоден банкомат тепер таку малу суму не видає. думаю зроблю по нулях шоб було і ввела ту суму, що на залишку, а вони гади комісію врахували додатково - і на картці вийшла мінусова сума :ireful: 50 коп. прийшлось з іншої картки на ту перекидати, а тут ще комісія - 1 грн... зі світу по нитці. це при тому, що я перед тим так само обнуляла іншу картку, і там комісію з переказуваної суми вирахувало :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Ulkanet » 01 червня 2013, 21:51

taranjka але ж там пише шо буде комісія. ти просто не додивилася коли робила перерахунки на картках. :wink:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 01 червня 2013, 22:00

може й не додивилася, але з різних карток по різному знімає. і знімати суму більшу, ніж є на картці якого фіга?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 02 червня 2013, 01:59

taranjka точно незнаю, але коли телефон поповняти - то комісія одна, і коли на картки перекидати то комісія деколи пише 1 грн, а деколи і 3 грн. на доларову картку комісія 0.5 грн. незалежно від суми. :crazy:
то вони нову "функцію" таку зробили, що тепер на звичайну карту можна в мінуси залізти :crazy: цікаво який подвог???? певно якість проценти додаткові ??? :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 02 червня 2013, 06:51

1 грн то шоб між своїми картками перекидати :crazy: а подвох очевидний - проценти. цікаво, чи можна десь в налаштуваннях "заборонити" заходити в мінуси?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 02 червня 2013, 12:10

Я приват ненавиджу від недавна, не дивлячись на чудову можливість оплати через нет.
В мене закінчився термін дії картки. Прийшла щоб поміняли. Поміняли. Сказали щоб активувати то тре кредитку. Я кажу що мені 100 років не тре її. Ну якось домовилися, але тоді активація через пару днів. Прийшла. Активували нову, мали перекинути залишок з старої на нову. Сказали що протягом доби гроші будуть на новій. Стару відповідно забрали. День-другий-третій, перекинули аж тобі як написала в онлайндопомогу і чекала штук 5 спеціалістів по свому питанні. Ну ок. Стара картка заблокована. чекаю поступлення суттєвого на нову. І тут БАЦ, поступлення приходять на стару, з якої я грошей не можу зняти бо вона з заблокована, АЛЕ Я ТАК І НЕ ЗРОЗУМІЛА ЯК НА ЗАЛОКОВАНУ КАРТКУ ГРОШІ МОГЛИ ПОСТУПИТИ??????. Онлайндопомога цього разу перекинути мені гроші відмовляється бо це можна зробити лише у відділенні де мені картку міняли!!!!! Приходжу за пару днів туди (бо була у відїзді і на ті гроші дуже розраховувала) мені кажуть що це можна було зробити у будьякому віділені!!!! і вони перекинуть мені гроші приягом 2-х!! діб. Я кажу що маю паспорт, картку і хочу вже зняти гроші, бо навіть немаю як додому доїхати. Нічим не можемо допомогти, бо картка заблокована (як на заблококовану картку гроші поступили я далі не зрозуміла :dash: ) Подзвоніть на безкоштовну лінію, вони пришвидшать. Подзвонила. Ок протягом доби перекинемо вам гроші з вашої картки на вашу ж, але за 13 чи 15 грн (не памятаю вже). То дурдом повний як на мене. 4 чоловік у відділенні і лише одна щось більше меніьше орієнтується і пробує пояснювати, всі інші тупо втикають в компи і набирають одним пальцем :dash:

І ще мені втирали довго про копілку. Кажу знаю - мені не потрібно. А вот здачу в магазині при розразунку карткою можна на копілку. Кажу що в нашому селі нема де карткою розрахуватися. Не треба мені. добре ми мусимо відкрити, але не будемо активовувати. Видно таки щось активували, бо шось мені на ту копілку поступило, тре розібратися що саме. Якось можна самому ту копілку закрити? Незнаєте?

Якась така купа питань незрозумілих при тому всьому. Чоловік чи має рахунки в банку...а як я з чоловіком не живу, а як я чи він від мене гроші приховуємо.....
Врешті решт як я не маю мобільного то шо робити,, все через мобільний, все до всього привязано.....контроль.....

Ще ри активації картки в мене не було грошей на рахунку, то ж треба було його поповнити, а термінал то поповнює з своїми приколами, мінімами, купюрами відповідними і так далі :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 02 червня 2013, 12:11

Natalinda написав:як написала в онлайндопомогу і чекала штук 5 спеціалістів по свому питанні

Як це знайомо :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 02 червня 2013, 12:13

новий спосіб заробляння грошей - я теж міняла картку, а гроші прийшли на стару. та сама процедура, і тож не безплатно ( а гроші мені 4 дні йшли
о, я прийшла в відділення а тупенька дівчина вислухавши мою проблему направила мене в касу! я 30 хв прочекала, щоб піти в іншу чергу :ireful:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей