Глобальні оголошення!

Кулінарна естафета. Етап 11

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Кулінарна естафета. Етап 11

Повідомлення Поштарик » 31 травня 2013, 10:29

Дорогі наші форумчанки!
Ми знаємо, що всі ви вправні кулінари і перечитуючи наші гастрономічні теми не в одної учасниці текли слинки :hi:
Порадившись, ми вирішили винагороджувати наших кращих кухарів, а також заохотити і всіх інших форумчан спробувати свої таланти у цьому смачному мистецтві. Тому оголошуємо "КУЛІНАРНУ ЕСТАФЕТУ"

Зображення

Умови естафети

Щотижня, в визначений день одна з учасниць (першою розпочне Liljondr, як автор ідеї, друга ведуча - форумчанка, яка першою надішле свій рецепт в 1 етапі; далі ведучі визначатимуться згідно результатів голосування, тобто 3 ведуча - переможець 1 етапу, і тд ) буде називати продукт - інгредієнт страви. Протягом тижня ви матимете можливість проявити вашу фантазію і хист і приготувати будь-яку страву, яка міститеме цей продукт. На адресу нашого форуму надсилайте фото (це може бути фото готової страви, чи весь процес приготування) і рецепт. Після закінченн прийому фотографій ми виставляємо їх в анонімному порядку і протягом 2 днів йде голосування шляхом подяк під фото. Після цього, визначається переможець тижня, а бали (к-ть голосів під фото) всіх учасниць вписуються в турнірну таблицю. В кінці місяця визначимо "Кулінара місяця", "Кулінара літа"... Тривалість естафети залежить від активності учасників :wink:

Правила:
1.До участі в естафеті приймаються ваші рецепти з фотографіями, де зображено готову страву (не забудьте поставити карточку "Кулінарна естафета "СІМЕЙКИ". Етап ..."), чи, за вашим бажанням, весь процес приготування (але Вас на фото не має бути видно).
Кожній учасниці, яка забула поставити картку, дається один шанс і її фото буде прийняте для конкурсу. Але бали, які вона набере будуть розділені наполовину. Крім того, адміністрація має право вимагати підтвердження "власності" фото.
2.Роботи (рецепт і фото) надсилайте на адресу форуму mamusi.org.ua@gmail.com з приміткою у темі "Кулінарна естафета. Етап ...". Обов'язково в листі вкажіть ваш нік на форумі.
3. Приймати участь в конкурсі може тільки зареєстрований учасник форуму.
4. Кожен учасник має право вислати 1 роботу (рецепт + фото) на 1 етап. Ведучий етапу теж має право приймати участь.
5. Участь в конкурсі означає повну згоду учасника з правилами проведення конкурсу.
6. Адміністрація залишає за собою право змінювати умови конкурсу під час його проведення. Всі зміни будуть опубліковані на форумі.
7. Адміністрація без попередження буде видаляти роботи, які не відповідають умовам конкурсу.
8. Голосування відбуватиметься шляхом подяк під фото.

Кращий кулінар червня у подарунок отримає можливість надрукувати свою фотокнигу :wink:

Переможці проміжних етапів отримають призи від нашого спонсора Huggies
Зображення
Поштарик Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 30 раз.
Подякували: 5760 раз.
Діти: Всі учасники форуму))))

Re: Кулінарна естафета

Повідомлення Поштарик » 31 травня 2013, 10:29

Стартуємо 1 червня :wink:
Зображення
Поштарик Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Liljondr » 01 червня 2013, 00:23

Привіт
Вже 1 червня
Тож оголошую інгредієнт для 1етапу естафети ;)

ТМИН
Зображення

Бажаю усім учасникам смачних, корисних та ароматних страв в складі яких є ця чудова спеція :love:
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення flower » 01 червня 2013, 09:00

тобто тепер я наприклад маю надіслати на ел.пошту рецепт з цією стравою? а потім протягом тижня і фото як я готувала страву?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 01 червня 2013, 10:21

flower фото і рецепт треба присилати разом. тобто знаходиш\маєш рецепт, готуєш, фотаєш і надсилаєш. не забуваємо поставити карточку, що це на конкурс :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Поштарик » 01 червня 2013, 10:30

Так як це перший етап, то на нього дамо трішки більше часу. Стартуємо 1 червня, ваші роботи будуть прийматися до 18 00 неділі, 9 червня. Голосування - понеділок і вівторок, в середу оголосимо перші результати :wink:

З питаннями\побажаннями щодо естафети звертайтесь до taranjka
Зображення
Поштарик Офлайн

Почуваюся, як вдома

Re: Кулінарна естафета. Етап 1

Повідомлення TaniaPicaSSo » 01 червня 2013, 11:09

Хотіла взяти участь, так чекала, що то буде за інгредієнт, і розчарувалася, бо терпіти не можу тмину :bad:
Чекаю наступного етапу, може більше пощастить :hi:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 01 червня 2013, 12:03

TaniaPicaSSo я теж його не їм, але муж і діти люблять - шос їм придумаю :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 01 червня 2013, 12:05

TaniaPicaSSo клич в гості когось хто любить і готуй часування :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 01 червня 2013, 15:37

можна тминні палочки приготувати)))))
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 6 гостей