Дівчатка, стосовно родимок-у мене їх теж багато, і я помітила, що деякі з них появилися в тих місцях, де я видавила колись прищик...

тепер боюся щось чіпати просто так...
Щодо папіломок: влітку здавала аналіз на папіломавірус-негативний, але була одна папіломка на сідниці десь півроку... потім їх почало більшати-я нарила в неті про чистотіл, замастила папіломки, а вони почали сочитися і пекти саме в момент оброблення... тоді пішла до дерматолога: вона заборонила мені чистотіл використовувати, а дала направлення на аналіз по сифілісу-я аж перелякалася... але, дякувати Богу, негативний, хоча не мала звідки набратися. Лікарка призначила на 10 днів мастити папіломи 3-4 рази на день оксоліновою маззю. Довга ця процедура була, але вони почали зникати

Зараз я пошкрябалась станком-і певно інфекція попала, на іншомі місці повилазили... Призначила мені через день оксолінова/тетрациклінова мазь 4-5 разів на день, 10 днів... маю показатися їй після лікування... буду бачити, надіюся на краще

Щодо причин виникнення папілом-каже, що може бути знижений імунітет (перед цим я перехворіла аднекситом, як наслідок молочниця

)
бережіться і будьте здорові!!!