Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення taranjka » 23 травня 2013, 14:36

інший погляд на вчинок Джолі. особисто мені навіть дууже правдоподібний.
про продаж генів і міарди, які приносить "промова і вчинок" акторки :crazy:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Liza » 23 травня 2013, 15:31

я всього не дочитала, але, я так розумію, завдяки вчинку А.Джолі жінки мали би взяти приклад з неї і витрачати гроші на діагностику генетичної схильності до раку грудей? чи там ще якось може бути використано "матеріальчик", вилучений з їх тіл внаслідок операції?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення nadusha » 27 травня 2013, 08:12

В продовження теми...

Тітка відомої американської актриси Анджеліни Джолі померла від раку грудей на 61-му році життя в одній з лікарень Каліфорнії. Про це повідомив чоловік покійної. За його словами, Деббі Мартін, молодша сестра матері Джолі, також як і сама актриса була носієм дефективного гена BRCA1, однак дізналася про це лише в 2004 році, коли їй діагностували рак.

Більше читайте тут:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення inna6787 » 29 травня 2013, 17:19

прочитала статтю, подивилася відео і ще раз усвідомила, які в нас є безсовісні люди

inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення nadusha » 30 травня 2013, 04:23

На жаль в такій ситуації може опинитись кожна дитина... Та навіть і дорослий... Мабуть треба було хлопцям наробити крику, голосно кликати охорону, міліцію, кричати "В мене вкрали телефон, викличте міліцію!" А так перемогла тітчина наглість і людська байдужість (по-любому, хоч одна людина чула, що хлопці просили віддати телефон).
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 10 червня 2013, 08:03

Як Вам, дівоньки такі поради?

Легко по житті! 12 порад на кожен день.

1. Не їсти на ніч і засинати з голодним шлунком і протягом 1-2 тижнів ти почнеш бачити легкі світлі сни і щоранку прокидатися в хорошому настрої.

2. Тиждень ходити і сидіти з прямою спиною, і ти побачиш, як покращиться твоя пам'ять, і наскільки швидше ти будеш міркувати.

3. Не пити лимонад і будь-які газовані напої, куплені в магазині, і ти побачиш, як смачна проста вода і що для втамування спраги потрібно набагато менше.

4. Не пити каву і чай протягом двох тижнів, і ти побачиш що тебе все радує, що ти спокійно засинаєш і глибоко спиш, що в тебе розглядалися напружені або похмурі зморшки обличчя і вся легка (або важка) нервозність пішла (або зменшилася мінімум удвічі)

5. Прощаючись з людиною перестати говорити "давай, ну .. давай! "і ти побачиш, як легко і приємно прощатися.

6. Не додавати в їжу дві приправи: сіль і перець і ти побачиш, що наїстися можна в 2-3 рази меншою кількістю їжі, протягом 1-2 тижнів тіло перестане набрякати, і через місяць ти помітно схуднеш (стосується тільки тих, хто має зайву вагу).

7. Для людини, яка не подобається тобі, кожен раз при згадці про нього, дарувати йому уявний найрозкішніший (або особливо хороший) подарунок, уявляючи, як він радіє, і ти побачиш, що він буде ставитися до тебе все краще, як і ти до нього.

8. За годину-дві до сну вимкнути телевізор і комп'ютер і ти почнеш бачити свої бажання і творчі імпульси.

9. 2 тижні говорити по телефону тільки по справі, і ти побачиш, що в добі 36 годин.

10. Спробуй щоразу при бажанні взяти сигарету - взяти яблуко / мандарин / апельсин / банан або випити склянку води і через 2 тижні ти відчуєш себе вдвічі міцніше, витривалішими і сильніше.

11. Спробуй кожен раз, як хочеш зробити щось цікавить тебе (нехай вперше, нехай рідкісне і тобі не властиве, але що подобалися) зробити відразу і відняти хвилини роздумування і оцінки і побачиш, що ти можеш набагато більше.

12. Спробуй посміхатися кожен раз, як хочеться, посміхнутися перехожому, нехай і на пару секунд (забувши "що він може подумати про тебе") і на протязі місяця ти почнеш відчувати кожної людини знайомим і безпечним.
Варто спробувати? Мені найважче було б відмовитися від кави і солі. А Вам?
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 10 червня 2013, 08:18

Практикую 3 і 7.
Солі не їла до вагітності, з токсикозом почала присолювати - треба переставати, бо затікають м'язи. Син і чоловік їдять несолене - це не так противно, як здається :wink:
Треба спробувати 2 і 5
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Shalimar » 10 червня 2013, 08:23

nadusha написав:А Вам?

а мне все по плечу, без проблем )
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення nadusha » 10 червня 2013, 08:43

Стартуємо? :wink:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 10 червня 2013, 08:47

... ... Марш! ))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей