Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення nelly » 14 травня 2013, 22:58

для мами дитина і в 30 буде дитиною
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Kskz » 14 травня 2013, 23:42

Я вірю у те, що багато проблем у старшому віці ідуть з дитинства. Тому, на даному етапі, я роблю те, що вважаю принесені позитивне у майбутнє дитини. У 5 років не буде ГВ, буде щось інше... поки що я думаю про те, що зараз.

Неля, я дивлюсь на ситуацію повністю реалістично із моєі сторони, але ти думаєш по-іншому. Я не казала, що твою дитину треба іти лікувати до психіатра, але стресове відлучення не може піти на користь дитині.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення mavpusya » 15 травня 2013, 01:17

Дівчатка, не знаю в яку тему писати. От думаю, чи не було наше відлучення стресовим. Плакала пару хвилин першу ніч і не згадувала за цицю 4 місяці. Чи то просто така "тєма" в дітей від 2,5 до 3-х, помічала не лише в моєї доці, а й штучників. Дуже хоче пустушки зараз, якщо бачить дитину із пустушкою забирає в неї її. Вдома смокче пальчик, або прорізувач. Почалось недавно в 2 і 8міс. Цицю їли до 2 і 4
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Alisa » 15 травня 2013, 08:02

Kskz написав:то всі нові враження дитина "переварює" вночі на циці, я вірю, що це допомагає дитині краще справитись з цим в психічному стані.

Ще є думка, що такий спосіб переварювання стресу, приводить до компульсивного переїдання.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Kskz » 15 травня 2013, 08:55

Alisa написав:
Kskz написав:то всі нові враження дитина "переварює" вночі на циці, я вірю, що це допомагає дитині краще справитись з цим в психічному стані.

Ще є думка, що такий спосіб переварювання стресу, приводить до компульсивного переїдання.

Звідки такі дані? Я не бачу зв'язку, компульсивне переідання, на мою думку, зв'язане частково з бажанням батьків нагодувати дитину хоча вона того чи ні. Якщо людина відчуває себе люблячою, то компульсивного переідання можна уникнути.. мені здається, що це взагалі не до теми. Так само можна сказати, що якщо дитина не буде істи вночі, або штучники, то у них взагалі проблем з переіданням не буде, може тоді схильність до анорексіі?)) :crazy:
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Ksenija » 15 травня 2013, 09:02

nelly написав:для мами дитина і в 30 буде дитиною

ну, а мама для дитини і в 70 буде мамою, але навряд чи в такого віку мами дитина попросить груди...
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Alisa » 15 травня 2013, 09:03

Kskz написав:Звідки такі дані? Я не бачу зв'язку, компульсивне переідання,

А я бачу досить логічний зв*язок.
Це ж те саме зажовування стресу, тобто засмоктування.

Якщо по темі, то я теж вбачаю в ранньому примусовому відлученні стрес для дитини, що може наслідки в майбутньому.
Зі свого досвіду, я ледь не зробила такої помилки. Добре, що вчасно схаменулася й годувала до самовідлучення.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Kskz » 15 травня 2013, 09:13

Alisa написав:
Kskz написав:Звідки такі дані? Я не бачу зв'язку, компульсивне переідання,

А я бачу досить логічний зв*язок.
Це ж те саме зажовування стресу, тобто засмоктування.

А якщо пустушку смоктати? Теж саме по-твоєму? Я думаю це не вибада, що дитина прикладається вночі, це іі природні потреби, а як не дати? Чекати поки перестане плакати? Нашо шукати те, що саме вирішиться, ну ще правильний підхід мами не завадить.. Якщо з часом дитина сама перестане просинатись, просто в кожного цей час різний, хтось до 2,2 готовий, а хтось до 3.. Хтось раніше починає говорити, хтось пізніше...
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Alisa » 15 травня 2013, 09:35

Kskz написав:А якщо пустушку смоктати? Теж саме по-твоєму? Я думаю це не вибада, що дитина прикладається вночі, це іі природні потреби, а як не дати

Звичайно дати й спокійно спати.

Просто кажу, що в усього є свої наслідки: в засмоктуванні стресу - одні, в раннього відлучення другі, в довготривалого треті тощо.
Я ні на чому не наполягаю, просто виклала думку, яка існує й не позбавлена раціонального зерна.

Циплят по осені рахують, тому сперечатися поки діти маленькі, що травмує психіку дитини, а що ні справа марна.
Ось повиростають, й кожен для себе сам зрозуміє, що краще відлучити в рік і 10 чи годувати до останньої краплі :wink: й які в кого вилізли проблеми з психікою
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ленка » 15 травня 2013, 23:39

flower написав:А ми спимо всю ніч не просинаємось, на обідній сон ще годую щодня. Щоб припинити і не було проблем з грудьми можна зразу, чи варто через день 2 ще погодувати? Бо получається шо одна грудь один день на сон, інша наступного. Я боюся тих всіх маститів і лактостзів, не було ні разу за ці роки годування. Мені апринципі от так як є зараз підходить, лиш на обід годувати, то я вже і не спішу.

Я відлучила кардинально, але груди ще зціджую сама щоб молоко само пропала поступово. Перший день - в кінці дня сцідила, бо груди набрали, потім через сутку, потім через півтора. За два тижні чьогодні вже третій день як не набирають груди. Зі старшию три тижні цідилась і пропало. Щодо перевязування, сама ставлюсь негативно.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість