Модератор: Natalinda
denamama написав:А я свою таки ризикнула пересадити, обрiзала ще корiнцi, якi менi задались гнилими. От... А сьогоднi побачила новий квiтконiс
krapk@ написав:denamama написав:А я свою таки ризикнула пересадити, обрiзала ще корiнцi, якi менi задались гнилими. От... А сьогоднi побачила новий квiтконiс
і я таке саме зробила. Корінці були дивного кольору, а я начиталася що якщо гниють то дуже небезпечно в кімнаті таку квітку тримати. А то мабуть були не гнилі а просто молоді,бо один пагінець з квітами зразу завяв. Така я розстроєна...але зато інші квіти гарні. Так що пересджувати не страшно головне нічого лишнього не різати. Я звісно відрізані корінчики гарно зеленечкою замастила теер підживлюю, ну короче надіюся реанімую. а щодо поливу то найправильніше я так зрозуміла це поливати її звичайні і то протягом 5 хвилин тією ж водою (вона ж зразу витікає). Потім щоб все стекло і ставити на сухий піддон-не тримати в ньому водичку..
Tanya_Ly написав:Чекаю поки відцвіте, хочу відрізати квітконіс, (чи то стебло) і покласти на спецгрунт, (прочитала, що в такий спосіб можна розмножувати орхідеї) і там де сплячі бруньки можуть пуститись корінчикиякось так....
Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей