Глобальні оголошення!

Мама на велосипеді з дитиною

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Мама на велосипеді з дитиною

Повідомлення eney » 06 травня 2013, 21:36

Марічка, навчання їзди лиш діло бажання. Теж не вміла, але мріяла кататись всім сімейством, в 21 вперше сиділа на двохколісному велі, зара ганяю, вже намотала поза 300 км того року в час токи малий спить
Ех дівчата, я теж певно сідатиму на вел мужа, бо в мого труба занадто велика :cray: а в мужа шини сліпи, рама 19, і така жостка :dash: :dash: :dash: як на 15-20 хв то я ше можу з малим проїхатись, але на повноцінні велопоїздки по парку чогось страшно, але вибору нема.
До речі недавно бачила здалеку Аліску з малим, гарно дивитесь.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Alisa » 08 травня 2013, 13:48

Вчора знову бачила того татечка, що прикріпив крісло на штирь під сідлом. Ровер в нього такого плану як Ульканет, нічого іншого не придумаєш.
Цього року дівчинка його значно підросла, цікаво, чи не боїться він.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Sms » 29 жовтня 2013, 18:12

Дівчатка, на день народження брат запропонував подарувати мені ровер. Незабаром підем обирати. І от виникло питання на слід звернути увагу при покупці? Планую їздити з малою. В планах велокрісло для неї. Що і де має бути в ровері, щоб то крісло закріпити? Які моделі роверів порадите? Ровер буде купуватися б.у. з Німеччини.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення eney » 29 жовтня 2013, 22:47

1. розмір;в неті багато інфи, як виміряти, також треба наперед врахувати кріплення велокрісла, я на свою 16(S) заледве кріпрення прикрутила, при тому витягнула подсідел до дуже не зручного положення відносно себе.
2. геометрія рами, краще щоб коли ти тормозила можна було зіскочити вперед, а не на сторону, хоча, справа привички.
3 перекидки(для любителя грубо кажучи підійде шімано ацера, алівіо, для класу повище деор, деор хт...)
4. тормоза(самі легкі вібрейки, в дощ, сніг тормозять погано, постійно треба протирати обода, підтягувати тросики, великий плюс вага, диски люблять скрипіти, гідравліка тодмозить краще всього, але і важить ого, значний мінус дорогий тех огляд, для порівняння чоловіка тех 200 гр, в мене 640 :sad: )
5. амортизатори, як нормальні гарно "гасять" нерівності, потребують нагляду в майстра, як щось калічне буде, то вже краще без вилки, бо вона солідно добавляє до ваги.
6 вага, ні в якому разі не бери щось важче 14 кг, це не велосипед, це танк!!!!!!!!! котрим ти собі вгробиш ноги і спину, врахувати тре що крісло важить до 4 кг+ сумка+ дитина, рівновагу при такій сумарній вазі тримати важко а ще бордюри, ями, пішоходи :crazy:
ще потім ще подумаю допишу.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 29 жовтня 2013, 22:56

Я майже нічого не зрозуміла :crazy:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення eney » 29 жовтня 2013, 23:12

Зрозумієш, коли сядеш, проїдеш два км, заїдеш на одну-2 невеликі гірки, і ноги пектимуть вогнем, а ще 2 дні ходитимеш як інвалід, а за кілька років такої "їзди", поїдеш побити операцію на мініску. велосипед травмує страшно, і травми вилазять роками... тому тут як в любому спорті важливо вникнути в теорію а потім на практику
але блін, який кайф коли їдеш 50 км за 2,30 не напрагаючись, і розумієш, що багато чоловіків проїхали гірше, короч за 2 роки ми так в велоспорт залізли що навіть в домі появився кубок за 1 місце, правда чоловіка, і в командній велогонці :aplo: тепер їде на 3 змагання, дуже жосткі по нічномі лісі , бррррр 6 годин

о згадала, сідло! дуже важливо, бо можна травмувати хребет, більше того знайшовши "своє", навіть продаючи велосипед, лишати сідло собі.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ulkanet » 30 жовтня 2013, 02:39

eney який нік чоловіка на Шприсі???? може я його і знаю :=): :=): :=):
дуже гарно всьо написала. дякую!!! :rose: :rose: :rose:

flower то дійсно треба поїздити щоб зрозуміти про що пише Еней.

але якщо тако закрити одне око, то спочатку тре визначити який тобі ровей піде, це як пише Еней про розмір. Бо ти (я про СМС) низенька ростом :yes: , наскільки я памятаю. далі, передній амортизатор або без нього, тип рами приблизно такий
Зображення
або так звану дамську раму. тільки от незнаю чи "витримає" вона велокрісло :confused: :confused: :confused: :confused:
тормоза бери ті про які Еней пише дешеві (в дощ і сніг ти і так їздити не будеш :crazy: ). зручне сідло (проси у знайомих катнутися, і попа сама тобі підкаже яке їй зручне :ha: ::Р: :hi: ). ну і про вагу то істина правда :yes: :yes: :yes:
ну і проси брата щоб тобі періодично "виконував сервісні" роботи. я так розумію він катає, бо з якого б то дива він тобі вєліка дарував :hi:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Alisa » 30 жовтня 2013, 05:39

В мене класичний, дамський, нымецьки велосипедик на 7 передач, катаю дитину з задоволенням вже 2 рік. ( і на наступний буду)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення eney » 30 жовтня 2013, 09:13

ой, вроді Космос, але він чтец в підпіллі :crazy: :hi:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sms » 30 жовтня 2013, 09:46

З усього вищесказаного, наскільки я зрозуміла, треба звернути увагу на наступне:
1. Розмір ровера - маленький, адже я низенька ростом
2. Вага ровера до 14 кг, бо важчи - не потягну
3. Рама жіноча (без горизонтальної перекладини), тільки невідомо, чи можна буде до такого вчипити велокрісло. Треба при виборі детально проконсультуватися з продавцем.
4. Тормоза - самі звичайні і прості. Понтів не тре:)
5. Амортизація добавляє вагу, однак і без неї нікуда.
6. Сідло, тре спробувати посидіти на різних, щоб обрати своє.

Поправте чи все врахувала.

Ulkanet, брат катається хіба на своїй Тойоті :hi: Його хлопці (13 і 9 років) ганяють :) Він нещодавно їм купив, а тут щось мова зайшла він мені запропонував. Я погодилась, бо давно хочу:) А що то за сервіс і де його проходити?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячі будні

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей