Казала, що не було ні трави, ні клубніки....
А у мене є грядочка з рядочками клубніки, восенни насадили, то можна тепер зверху агроволокном накрити?
І ще сусідка казала щойно, що є якесь чорне і біле агроволокно, каже , що біле краще. А у вас яке?
Модератор: Natalinda
це я вчора якраз знімала агроволокно і сапала, а чоловік малу фоткав. Я навпаки стелила агроволокно, а тоді вже робила дірку де треба і садила. Землею присипала, але так не дуже сподобалось, бо по тій землі і агроволокні трава чи клубніка з пагонів починає вростати. Поки камінцями приставила, але бачила в інтернеті, що найкраше в землю впихати такі гачки з дроту. Буду пробувати, якшо дріт якийсь найду. Збираюсь ще в ширину досадити.Milichka написав:Казала, що не було ні трави, ні клубніки....
Natalinda написав:
А як прорідити))) Я навіть не знаю як то на мігах пояснити, хіба приїду зроблю))))
, може ще я колись буду файна городниця ))))Natalinda написав:krapk@ в мене тоже фріго)))) 2 сорти. Поки шукала тему, забула назвиВ тебе який, де купувала? Я дивлюся що вроді вже й листочки появляються хоч щоно посадила
-бачу що всі всі прижилися і вже почали рости пагінці
!!! Це ж моя перша в житті грядочка. Купила з переляку не багато-лиш 15 кущів, про сорти напишу нижче. Стелила агроволокно, закріпляла скобами, робила ножницями хрестики і потім заривала корінчики-чесно важкувата то робота як для людини яка в житті нічого на землі не робила.. Потім в мене прибавилося ентузізму. Пішла по людях-знайомих, які знала мають грядки і ті давали по 10-15 кущиків. Короче вцілому вийшло десь 120 сажанців
. Але під агроволокно я запхала лиш 50 (15 фріго і решта накопаних молодих) (1.50м на 3), іншу грядку садила без нього, але планую піти докупити і накрити зверху -ну тобто навпаки -тоді прорізати дирки. Бо закопувати ту клубніку під агроволкном важко. Сфоткаю чуть пізніше, щоб вже було вижно як фріго прийнялися. От тепере думаю що буде як мої супер-пупер сорти поперезапилюються з тими дворнягами?? І як вони мають розмножатися? Ну вусик пустить і що? на агроволокні воно ж мабуть не проросте??? Треба буде робити все вручну???Natalinda написав:flower шо там у відрі маєш))))?
Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей