Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення гра з вогнем » 23 квітня 2013, 19:43

smailik_m написав:а я темна думала, що бортиком слінгу притримують, щоб в дитини голова не мотилялась колис пить ,а мама йде :ha: :ha: :ha:

ну я слінгом не користувалася. тому. шо там бортиками вважається не знаю, а я бортиками вважаю весь той матеріал, який є вільним і яком голівку дитини прикривають жеби не заглядали і сонце не світило
не думаю шо ті бортики аж так помічні шоб голова не хиталася і лиш вони й втримають
а так, ужас-ужас оце про хитання голови в слінгу, а я іне знала. недаремно саме в спільноті слінгоман почалося і найчастіше згадують про оте - шейк синдром, чи як його називають :scare:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 23 квітня 2013, 19:48

Перлинка просто досвід возикокатання та на_руках_носіння чисто втратили. все слінг та слінг. без слінгу й не знають як дитя покормити чи на руки взяти

про ті всі запари в колясці я не в курсі, бо у нас такого не було. тому ніц не пораджу. не знаю як так нам вдавалося не паритися в колясці може того, шо не возила його там цілими днями в саму спеку :confused: не знаю

Смайлик як повернешся від свекрухи питай. в житті б не подумала. шо перевезти дитя в колясці викличе стільки проблем та запитань.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 23 квітня 2013, 21:17

моя дитина народилася в червні, то ми у возику взагалі по півдня в парку гуляли, їли цицю на лавочці. не закривалися і не накривалися ніякими сітками і коцами, лежала майже гола, ніц її не парило. В слінгу теж носилися (після 5 міс.) коли для цього була потреба, але з коляскою легше і зручніше, тим більше коли дитина сидяча то їй все дивитися цікаво і моя дууже любить зараз їздити у возику. Годувала в слінгу пару раз, але ж не всі мами, що носять у слінгу годують в слінгу.. А зараз коли дитина старша то як на мене процес годування стає інтимніший і мені не хотілося після року годувати дитину на людях. Все природнє і сучасне має бути просто в міру...І носила я в слінгу тоді, коли мені треба було дитину кудись перенести, а не для того, щоб був контакт, бо його на мою думку дитині не бракує.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 22:22

nelly написав:коли дитина старша то як на мене процес годування стає інтимніший і мені не хотілося після року годувати дитину на людях.
хочется или не хочется, а часто-густо приходится)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення nelly » 24 квітня 2013, 00:14

ну нам в цьому ділі повезло більше і на людях не приходилося годувати :aplo:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Dashko » 24 квітня 2013, 00:20

Shalimar написав:
smailik_m написав:насправді серед слінгомам майже нема тих що не користуються періодично, або не користувались коляскою, то чого нам на колясочників гнати? то ж получається сам на себе

Ну он Дашко писала, что коляска ей не нужна и она не представляет жизни без слинга, и видит кучу преимуществ в слингерстве и кучу недостатков в использовании коляски )

Нє, я навпаки писала, що в мене був досвід користування суто коляскою і я прекрасно бачу, як можна без слінга забеспечити повноцінний догляд.
А те, що я бачу переваги слінга - то що тут дивного, майже все має свої переваги і недоліки. Так само я бачу багато переваг в колясці. Доречі, якби коляска займала так само мало місця, як і слінг - то я б іноді користувалася коляскою. :wink:

А чому ніхто не відповість не просте питання цієї теми? Повторю:
Дехто вважає, що мами, які не мають коляски - фанати, тільки через те, що вони не мають коляски.
Значить ви себе вважаєте "фанатами колясок", раз зовсім не користуєтеся слінгом?
Якщо ні - то чому? Яка різниця між першим і другим варіантом?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення гра з вогнем » 24 квітня 2013, 00:45

слінгомами часто самі себе називають фанатками, кучкуються у відповідних групах за інтересами по типу фанклубів
лише фанатки збирають слінгостопки та хвастаються їх висотою у відповідних спільнотах

ше багато можна прикладів навести, але думаю найважлівіше те, що вони самі себе вважають фанатами (прихильниками слінгу)

щодо мам, що користуються візочками:
якшо жінка збирає різні типи візочків і такий і сякий і перетакий: на осінь, зиму та літо - різні
бере участь в спільнотах, присвячених візкокатанню
на раз орієнтується чим Максі козі відрізняється від Брітакс і ше й знає назви моделей та роки випуску раритетних серій
бере участь у конкурсі візкостиль
переконує незнайомих людей у доцільності візкокатання на влаштовує майстеркласи з цього приводу
вважає, що наявність візка вирішує практично всі проблемі у догляді за дитиною включаючи покращення фізичного здоровя та розвитку загалом
думаю така жінка гідна з гордістю називати себе фанаткою візків )

Різниці між першім та другим варіантом - нема
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 24 квітня 2013, 00:58

тобто справа не в тому, хто чим користується, а як людина це робить

хтось купує марку щоб відправити конверт, а хтось для колекції
але обоє з цих людей купили марку

хтось купує песика породи я-не-вимовлю-це-слово бо песик гарненький і прикольненький
а хтось тому, що саме цей песик вміє хрестиком вишивати і мишей ловити, не те що інші нікчемні тварини

хтось користується слінгом але не робить з цього культ
а хтось шукає лише такий візок, бо 5 попередніх не мають якоїсь мега функції: не біда що й дитина вже виросла, і не потребує візка. ще й всім розкаже які вони недотепи, не користуються перевагами, які дає візок

от і вся різниця між фанатами та ні

тому, на мій погляд, незалежно чим користується людина слінгом чи возиком,
фанат вона чи ні покаже те, ЯК вона користується цією річчю

не можна автоматом називати усіх, хто ніколи не возив візком фанатами слінгів, а хто не носів у слінгу - фанатами візка
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 24 квітня 2013, 01:02

Dashko написав:Нє, я навпаки писала, що в мене був досвід користування суто коляскою і я прекрасно бачу, як можна без слінга забеспечити повноцінний догляд.

мадам, Вы путаетесь в показаниях
Dashko написав:4. слінг справді не потрібен.
Ось я особисто не можу собі уявити ситуації №4.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Alisa » 24 квітня 2013, 06:01

Dashko написав: Доречі, якби коляска займала так само мало місця, як і слінг - то я б іноді користувалася коляскою

:crazy: :crazy: :crazy: що ще скажеш , читаючи таке на 29 сторінці суперечки
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей