Перлинка написав:Шалімр ,в тебе нічого не вийде,бо то тільки Галя піпочка носить диину на руках без слінга.
певно, шо не вийде, бо справедливости ради замечу, я ше з тих мам, которые...

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Перлинка написав:Шалімр ,в тебе нічого не вийде,бо то тільки Галя піпочка носить диину на руках без слінга.
smailik_m написав:і як не тепло одягнуту дитину діставати? от про таке як павільйон я й питала...
і при чому тут змагання, я що вас в чомусь звинувачую? чи кажу що тільки мами з слінгами беруть дитину на руки?
это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы? [/quote] А потом Ты ответила про маму, коляску, руки, но сути я не уловила ( Поэтому попросила перефразировать.smailik_m написав:про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
smailik_m написав:і як не тепло одягнуту дитину діставати?
smailik_m написав:і при чому тут змагання, я що вас в чомусь звинувачую? чи кажу що тільки мами з слінгами беруть дитину на руки?
smailik_m написав:а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
а чого тільки слінгомами? я писала пор себе, і в той час слінгомамою ще не була...якби знала як зробити, то може б і не стьала слінгомамою...Shalimar написав:Я не перекручиваю. Просто действительно складывается... сложилось впечатление, что некоторые слингомамы не знают, как поступать в тех или иных ситуациях, если нет слинга. Есть ли жизнь на Марсе? без слинга? Я отвечу: ЕСТЬ! )))) Вот об этом, кажется, тема...
Shalimar написав:это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы?
smailik_m написав:а чого тільки слінгомами? я писала пор себе, і в той час слінгомамою ще не була...якби знала як зробити, то може б і не стьала слінгомамою...
Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"
smailik_m написав:Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"
Перлинка написав:а то пропадє молодьож
Shalimar написав:smailik_m написав:Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"
защитная реакция срабатывает?!На самом деле, у слигеров в сообщениях сквозит "мы лучше! природнее" и т.п., и вот как раз есть желание поделиться опытом, опровергнуть убеждение, что колясочники обделяют своих детей.
Но опять же, это все индивидуальный опыт..
smailik_m написав:насправді серед слінгомам майже нема тих що не користуються періодично, або не користувались коляскою, то чого нам на колясочників гнати? то ж получається сам на себе
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей