Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 18:08

Перлинка написав:Шалімр ,в тебе нічого не вийде,бо то тільки Галя піпочка носить диину на руках без слінга.

певно, шо не вийде, бо справедливости ради замечу, я ше з тих мам, которые... :scare: могут выкурить сигарету!!! :scare: и алкоголь я тоже употребляю :acute:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 18:21

smailik_m написав:і як не тепло одягнуту дитину діставати? от про таке як павільйон я й питала...
і при чому тут змагання, я що вас в чомусь звинувачую? чи кажу що тільки мами з слінгами беруть дитину на руки?

Ну вот, собственно, поэтому я и просила прояснить этот момент :
smailik_m написав:про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы? [/quote] А потом Ты ответила про маму, коляску, руки, но сути я не уловила ( Поэтому попросила перефразировать.

Ну вот так ребенка и вытаскивала) Брала его себе "за шиворот", укрывала своей одеждой, еще ж наверняка какое-то покрывало-плед-одеяло есть в коляске.. Но я ж говорю, это были исключительные случаи... А когда остальным детям еще одевали шапки и куртки, мой был уже без, так что тут не сравнишь...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 18:23

smailik_m написав:і як не тепло одягнуту дитину діставати?

а тепло одягнути релігія заважає?
smailik_m написав:і при чому тут змагання, я що вас в чомусь звинувачую? чи кажу що тільки мами з слінгами беруть дитину на руки?

Ми чули шо на руки дитину бере тільки піпочка
і ше таке чули
smailik_m написав:а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...

що це мало б означати досі не знаємо які ті висновки мали би бути
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:32

Shalimar написав:Я не перекручиваю. Просто действительно складывается... сложилось впечатление, что некоторые слингомамы не знают, как поступать в тех или иных ситуациях, если нет слинга. Есть ли жизнь на Марсе? без слинга? Я отвечу: ЕСТЬ! )))) Вот об этом, кажется, тема...
а чого тільки слінгомами? я писала пор себе, і в той час слінгомамою ще не була...якби знала як зробити, то може б і не стьала слінгомамою...
Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"

Shalimar написав:это намек на то, что родители, которые используют в качестве переноски и прогулочного средства коляску вместо слинга, избегают контакта со своими детьми, не хотят брать их на руки, игнорируют, и дети недолюблены-недоласканы?

так, і коли я писала про свою маму, то мала на увазі що в її часи все так і було.
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 18:36

smailik_m написав:а чого тільки слінгомами? я писала пор себе, і в той час слінгомамою ще не була...якби знала як зробити, то може б і не стьала слінгомамою...
Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"

Просто ніхто і подумти не міг що так важко здогдатись одягнути дитину тепліше, витягнути її і прикрити тим самим одіялком ,знайти якесь затишне містечко,або вийти з дитиною гуляти на сон ,а поїсти дома.

Бачу що і мені треба взятись за написання якоїсь брошурки ,а то пропадє молодьож :impossible:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 18:49

smailik_m написав:Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"

защитная реакция срабатывает?! :hi: На самом деле, у слигеров в сообщениях сквозит "мы лучше! природнее" и т.п., и вот как раз есть желание поделиться опытом, опровергнуть убеждение, что колясочники обделяют своих детей.
Но опять же, это все индивидуальный опыт..
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:49

Перлинка написав:а то пропадє молодьож

значить пропадає :impossible:
я думала, що якщо одягну тепліше(так як на вулицю без коляски) то запариться...і прийдеться витягувати спотівшого...
а про погуляти на сон...та так і старалась...тільки от моя дитина чогось спала не від години до години, а могла проснутись будь коли...
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:52

Shalimar написав:
smailik_m написав:Чого просто не поділитись досвідом, а зразу треба все переводитив площину "ми кращі, ні ми кращі"

защитная реакция срабатывает?! :hi: На самом деле, у слигеров в сообщениях сквозит "мы лучше! природнее" и т.п., и вот как раз есть желание поделиться опытом, опровергнуть убеждение, что колясочники обделяют своих детей.
Но опять же, это все индивидуальный опыт..

насправді серед слінгомам майже нема тих що не користуються періодично, або не користувались коляскою, то чого нам на колясочників гнати? то ж получається сам на себе :hi:
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 18:55

вдогонку...виходжу з нету, бо чоловік мене заберає до свекрухи, буду в пятницю і ще раз перечитаю і відповім якщо комусь щось не відповіла.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 18:57

smailik_m написав:насправді серед слінгомам майже нема тих що не користуються періодично, або не користувались коляскою, то чого нам на колясочників гнати? то ж получається сам на себе

Ну он Дашко писала, что коляска ей не нужна и она не представляет жизни без слинга, и видит кучу преимуществ в слингерстве и кучу недостатков в использовании коляски )
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей