Глобальні оголошення!

Допоможіть! Молочниця. Голодне маля

Допоможіть! Молочниця. Голодне маля

Повідомлення Вілена 2 » 01 вересня 2010, 10:23

Привіт! Мі з маленькою тільки в середу виписалися з пологового будинку. Але вже маємо величезну проблему з годуваннями. На моїх сосках майже не лишилося живого місця, годувати дуже боляче і цей процес перестав приносити задоволення. Про правильне прикладання багато читала, ніби багато знаю в теорії, але вийшло все не так, як очікувалось. В пологовому перші рази допомогав прикладати медперсоноал. Я іх просила, щоб уникнути тріщін. Але, нажаль, це не допомогло. Медсестри кажуть, що це через шкіру. Але я продовжую сподіватись, що іще щось можна виправити і ми з маленькою знову зможемо насолоджуватись годуваннями.(Вона маленька, народилась 2,700кг.нам потрібен захист! :sos: :cry: )
Вілена 2 Офлайн

Re: Допоможіть!

Повідомлення Dashko » 01 вересня 2010, 15:33

Вілена 2, в вашій ситуації необхідний очний візит. Передзвоніть до мене 425-325.
Ви молодці, що намагаєтеся налагоджувати ГВ, не зважаючи на труднощі. Це головне!
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 01 вересня 2010, 21:09

Дякую! Якщо чесно, то я ще в лікарні про вас згадала. Всю неділю чекала понеділка, щоб можна було зв`язатись з вами. Дуже сподівалась, що ви консультуєте не тільки он-лайн і по телефону. Обов`язково в четвер передзвоню. Дякую!
Вілена Офлайн

Повідомлення Вілена » 06 вересня 2010, 22:35

А ще буде таке запитання: як розпізнати молочницю? Справа в тому, що після Вашого візиту наші справи пішли на поправку, а тепер дуже болить всередині сосків.Відчуваю, що такого бути при звичайних тріщинах не може. Да й самі тріщини на кінчиках не сходять, хоча, якщо порівнювати з загоюванням бокових-мали б вже зникнути
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 06 вересня 2010, 23:01

Dashko написав:Але точно визначити це може дерматолог. Ще можна спробувати протирати розчином соди. Він не лікує, але, якщо мамі стає легше, це підтверджує молочницю.

Вілена, ще мене насторожило те, що при захоплені дитиною грудей Ви відчували біль на початку - це теж свідчить про молочницю (хоча також характерно для перших днів годування, як, в принципі, є у вашому випадку). Проконсультуйтеся в дерматолога, потім розкажете, що він сказав і прописав.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 08 вересня 2010, 21:01

Добрий день, Даша! Педіатр сказала, що молочниці бути не може, а сьогодні навідалась до гінеколога-молочниця підтвердилась. Прописали Лактовіт і мазь етонію. Сказала, що сильнішого не потрібно і так впораюсь. Додатково після кожного годування промиваю груди розчином соди. Мазь трохи допомогає. Робила компрес на 12 годин-одна грудь майже нормальна, але вона й ушкоджена була меньше. Друга після двох годувань стала гірше-доводиться зціджувати. Але, сподіваюсь, це все скоро мине.
Вілена Офлайн

Повідомлення Вілена » 10 вересня 2010, 23:06

Добрий день знову! Ситуація в нас майже не змінилася, але я й не дуже сподіваюся на такий швидкий результат. Малятко, якщо спить довго-трохи легше, якщо часто гамає-знову гірше. А останні дні дуже довго смокче. Може хвилин 40 провисіти на циці, відірватися заснувши, а через 5 хвилин знову просити їстоньки. І так разів 3-4, вже доводиться й іньшу грудь давати. Через такі смакування болі посилюються, верніше болить не постійно, а тільки на початку прикладання і через пів-години приблизно. Тоді грудь іноді забираю, щоб прикласти наново, але легше не стає. Але, сподіваюсь, скоро закінчаться наші муки і ми зможемо повноцінно насолоджуватись нашим життям.:)
Вілена Офлайн

Повідомлення Dashko » 11 вересня 2010, 12:30

Вілена, можливо Вам варто застосовувати щось дієвіше від молочниці. :???:
В будь-якому слідкуйте за правильним прикладанням.
Відпочивайте разом з дитиною (якщо є можливість) або носіть в слінгу, тоді малеча буде спокійніше спати.
Але в першу чергу треба вилікувати молочницю.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Вілена » 11 вересня 2010, 19:33

Дякую! Треба дійсно спробувати звернутися до ще одного лікаря. Подивимось, що він скаже.
Вілена Офлайн

Повідомлення Вілена » 12 вересня 2010, 20:19

Сьогодні виникла ще одна проблема. Не знаю, що робити. Малятко з грудей злізати не хоче. Спить тільки з цицею. Смокче по півтори години, спить, відпустить, знову починає плакати. Молоко ще лишається. Кричить мов різана. Пробувала давати зразу другу-та сама історія. Пісяє багато, какає теж. Але ж я зі своїми болями вже й сама вити починаю. Вже з псіхами й соску пробували дати-не підходить. Вона ніби груди шукає. Що робити?
Вілена Офлайн

Далі

Повернутись до Консультант з грудного годування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей