Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мені Ін-тайм не сподобався як перевізник - якось везли 5 днів те, шо Нова пошта за 1,5 дня. не знаю, чи це тільки так раз вийшло, чи так часто в них
Русік написав:Нещодавно отримувала посилку на Делівері.
Взагалі-то я частенько користуюсь їх послугами, бо реально дешевше, але останній раз мене добив. Пояснюю:
вихідні дані: коробка вагою 23 кг (дерев"яні іграшки), розміром приблизно 120х70х30 см, їде з Рівного
Нова пошта згідно калькулятора на сайті за таку посилку візьме 90 грн.
На Делівері чоловік заплатив .... парам-парабам!!!!.... - 14,80 грн.!!!!!! (сама не повірила, поки чек не показав)
Але не все так добре, як хотілось би - двічі отримувала на Делівері пошкоджені коробки (надірвані), тому приходилось спочатку приймати товар по накладній, прямо у них на складі. Але все було на місці.
гра з вогнем написав:Підкажіть будь ласка Офіси САТ де знаходяться ( я на офіційному сайті тільки одін найшла. але можливо ще є)
Чи повідомляєте ви одержувача про прибуття вантажу?
Дана послуга надається на прохання відправника і є платної - 3 грн. за одне повідомлення. Коли вантаж приходить на склад, працівники складу сповіщають про це одержувачеві, по зазначеному відправником телефону.
Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей