krapk@ і як вам?бо я на неї давно заглядаюсь, але завжди щось інше купую.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
читаю не все підряд, вибираю які більш доступніші, пояснюю, закінчую (бо історії ніби хочеться ще продовжити), але я задоволена на 100%, думаю ще за рік, коли він сам зможе їх перечитувати, буде взагалі настольна книжка.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
а скільки частин лісовою школи є? ми в бібліотеці взяли ту, де "сонце серед ночі" і "пригоди в павутинії". дочитуємо. шо далі? мені особисто не дуже подобається - зазвичай читаємо переклади, то там мова багатша, якась краща, а тут біднувато. в нас книжка за 81 рік, бачила, що є ще новіші - там текст відрізняється? ще купили найновіші пригоди косі і колючки, то там мова мені взагалі не нра. але ідея з ілюстраціями в виконанні дітей гарна
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
а мені, навпаки, дитячі ілюстрації не нра - хай би були, як додаток вкінці. Нестайка мені більше подобається Країна Сонячних зайчиків. Хочу купити нову, бо в мене стара і без малюнків
taranjka є 4 частини - ви якраз і першу частину читаєте. чи текст відрізняється - не знаю, не порівнювала.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Не факт. Я купила "Тореадори з Васюківки" - то там і написано: з авторськими змінами і поправками і нові епізоди. Правда, я не досить добре пам'ятала старий текст, щоб аж так помітити, але піонерів, кажись, там забрали )))))))
taranjka написав:Наступний фаворит - Вінні Пух і всі всі всі А. Мілна.
Ліль то ваша власна чи ви може брали почитати? Хотіла купити і щось ніде не натраплю, то хоч би взяла почитати, бо в бібліотеці дивилася то практично без ілюстрацій, а нам ще поки без малюнків ніяк.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ага, ми теж Вінні Пуха якраз закінчили. ПОчали про Муфтика, Півчеревичка і Мохобородька. Перед сном 2-3 розділи тільки так ідуть. Купила Пітер Пен і Венді - але якось не дуже пішло. Відклали на потім А найкраще нам, до речі, пішла Пеппі ДОвгапанчоха - всі три книги. Так що ще раз гран мерсі Наталінді
о Пеппі, ми на море з собою брали - то супер, дійсно всі три книги прочитали на одному подиху, а зараз перечитуємо Лісову школу.