Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Перлинка » 04 квітня 2013, 20:38

Dashko написав:Я саме цей момент мала на увазі, коли розпитувала, чи хтось ходить з коляскою за покупками. Мене правда не зрозуміли, здається. Але суть в чому: є дитина і є продукти з однаковою масою, однаковий маршрут. Чоми ми в одному випадку йдемо з рюкзаком, а з дитиною (при тому, що розуміємо користь контакту, при тому, що самім приємно притискатися до малечі) - ми користуємося коляскою :confused:

якщо є можливість я ніколи не буду тягати на собі торби ,це або зробить чоловік,або візьму таксі.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 22:31

я б з радістюз магазину домів поверталася з візком, тим шо в магазині возять, але за ними ше парочка охоронців побіжить :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 04 квітня 2013, 22:34

я знаю таких шо і візки і кошики дома мають з супермаркетів

то за машинками біжать,а звичайний можеш котити,вони напевно нікому не потрібні :hi:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 22:36

також я не отримала відповіди на запитання про тему в якій обзиваються на противникив візків

А я ж от теж пишу, що не бачу цієй теми :confused:

Ось така є темка Спека і слінг

Дякую, але може ще якась була. Я памятаю, що писала про зневоднення і ще щось таке, а там немає. Чи там була палка суперечка і її витерли. :confused:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 22:46

Проте, я собі не можу (4) уявити ситуації з котрої б був лише один вихід, виходів завжди більше
Навить там, де здається, або пан або пропав, завжди можна знайти варіанти, головне не зациклювюватися, а спробувати мислити широко та поглянути на ситуацію пид різними кутами, тунельність ше ніколи до добра не привела
Відкритість та незаангажованисть інколи роблять дива

Дякую за пораду :yes: :rose:
Мені навпаки здається, що я тут досить відкрита і незаангажована :В): Бо, по-перше, маю досвід суто користування коляскою, і того, і того, і суто слінга :В): , по друге, визнала себе фанатом слінгів, принаймні справді з тої теми щось для себе винесла, по-третє, в цій темі, погодилася, що завдяки вашим дописам, можу уявити ситуацію, коли слінг не потрібен. :dance:
Куди вже незаангажованіше? :pardon:

Але :pardon:
Якщо пишуть, що в слінгу важко - то чому я маю змовчати, якщо знаю, що можу навчити мотати так, що важко не буде. :В):
Або якщо пишуть, що не носять в слінгу взимку, бо слизько - чого б не написати, що є льодоходи.
І так далі.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 22:51

Даша, а в чому виявлявся дискомфорт, коли ти брала своє маля на руки?

А от важко сказати, просто зараз порівнюючи себе з третьою дитиною - це відчуваю. Причому, це не тільки відсутність досвіду і таке інше. :pardon:

а с ребенком в коляске? тоже некомфортно? или ребенок именно хочет постоянно находиться у мамы на руках?

мені було? чи про що ти питаєшся? :confused:

предполагаю, ей хотелось "свободных рук" (или нужны были свободные руки), + в слинге не так тяжело удерживать ребенка, как просто на руках,
В слинге ребенок как бы при маме (если хочет быть именно на руках), и одновременно мама может чем-то заниматься....

Я так поняла.

Нє-нє, я саме про той дискомфорт, що ти писала, що не любиш носити бейсболки, тобто абсолютно безпричинний. Хіба що я тебе не зовсім правильно зрозуміла.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 22:53

якщо є можливість я ніколи не буду тягати на собі торби ,це або зробить чоловік,або візьму таксі.

А 5 кг?
І до Тараньки таке ж запитання? :wink:
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 23:05

5 кг дитина важить в перший місяць.
я взагалі не памятаю, коли ходила в магазин за продуктами - в нас це обовязок чоловіка.
рюкзак я маю практично завжди - звичка його брати. але навіть 5 кг в ньому не ношу. розбалував мене чоловік :hi:
і я далі не розумію цього порівняння - продукти і дитина. рюкзак і слінг - звичайно переноски і те і те, але цілі все таки різні. я ж продукти в рюкзау ношу не тому, що їм потрібен ближчий контакт зі мною.
щодо зручності. то мені гуляти легше з візком, ніж слінгом. але подорожі без слінга не уявляю.
щодо рук - і Дарця, і Амі більше любили і люблять, щоб я їх тримала на руках, а не в слінгу.
ситуація - дитина плаче в слінгу, цицю не хоче, не запісяна інших подразників не видно. витягаю з слінга, тримаю в руках і вона заспокоюється. Даша, в тебе таких випадків не було, щоб дитина просто не хотіла бути в слінгу?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 23:19

Dashko написав:мені було? чи про що ти питаєшся?

ага.
Почему Ты отказалась полностью от коляски?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dashko » 04 квітня 2013, 23:44

Даша, в тебе таких випадків не було, щоб дитина просто не хотіла бути в слінгу?

Якщо говорити про перші місяці (бо старші вже часто не хотілу бути в слінгу, так само як і на руках), бо вони хотіли бігати і повзати.

А в перші місяці, якщо вдома, то так - бували ситуації, що дитина не вспокійна в слінгу, тоді я діставала. Часто дитина хотіла пісяти, інколи важко сказати, що не так.

А на вулиці практично не було таких ситуацій. Може і взагалі не було.

ага.
Почему Ты отказалась полностью от коляски?

А я в принципі і не відмовлялася. З другим малим мала дві коляски, користувалася ними, але дуже рідко, бо було не зручно, в слінгу гуляти було набагато зручніше. Ті коляски вже були " не пєрвой свіжості", тому після Яріка ми одну викинули, одну продали.
З Марком я просто вирішила, що не варто перед народженням купувати коляски, бо неясно чи буде в ній потреба. Якщо буде, то зразу купимо. Ще не зявилася потреба :)

В теплу пору року, я вожу малого на велосипеді. Можливо, якби не возила, то була б потреба в колясці.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей