Глобальні оголошення!

Вікові перевтілення

Модератор: taranjka

Re: Вікові перевтілення

Повідомлення Natalinda » 03 квітня 2013, 09:14

Shalimar написав:пример деревенщины тоже показывать?

:aplo: показуй))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення irinka » 03 квітня 2013, 09:15

Я вам скажу то просто треба ще і гроші і статус мати так одягатися. Мені подобаєтся коли мами доглянуті і гарно вдягнуті, але я наприклад фінансово не можу собі такого дозволити. Нерозумію для чого на прогулянку з дитиною так вдягатися. :nea:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення pan_kotskyy » 03 квітня 2013, 09:43

мені здається, це від природи дано, шарм, жіночність т.д.... звичайно, можна розвинути. це так само як є люди від природи талановиті до малювання, але кожен може навчитись, просто більше зусиль прикладати ніж тим хто "від природи".
В мене на одній з робіт працювала пані (жіночкою її язик не повертається), їй вже під 60, але постійно салони, макіяж, зачіска, і вдягається гарно, в основному брюки і ще "сетовала",що от поправилась, бо вже скинути важко. Бачила її фотографії в молоді роки - красуня.

А ще в інституті вчилась дівчина, яка постійно вражала нарядами, і стильно і класно і десь достить відверто (але для студентки ок). То думали, що вона купу грошей на то тратить. Виявляється, що вдягалась вона на гумі, росла без батька і в сім'ї їх троє дітей. Отак. Але, це ж на тівй гумі ще ж треба знайти те саме що буде не тряпочкою висіти... короч, талант і праця над собою.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення taranjka » 03 квітня 2013, 11:41

в кожного своє бачення краси. в мене картинка, яку Шалімар показала захвату не викликає взагалі, і краси не побачила теж :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 квітня 2013, 11:52

taranjka Аналогічно :confused:
Особливо перша, я б як як раз сказала, що крикливо і без смаку.
:pardon:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 03 квітня 2013, 11:58

Shalimar написав:не, я про врожденную породу, внешность))) которую даже за лохмотьями видно

і де в тих картинках, що ти показала, видно "породу" :hi: купа макіяжу і одяг. без цього, вони загубляться в масі інших мамусь :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Shalimar » 04 квітня 2013, 01:45

Девочки, я же не зря написала "для начала", и не писала, что это предел мечтаний
но Вашу реакцию предполагала
я могла бы поставить картинку Джоли при параде, но Вы бы тоже раскритиковали "ах, ну это же Звязда!" или т.п.

ИРИНКА, по поводу денег, там девочки уже написали... Можно практически за копейки находить классные вещи на стоке или на секонде... Еней тому пример. Но конечно, некоторые на секонд принципиально не ходят. Лучше хоть и з базарю, но новое, розовые чи салатовые рюши, иил еще какая безвкусица и несоответствие цвета, стиля, фасона... Хотя... отсутствие чувства стиля встречается и у людей "при деньгах"

ТАРАНЬКА Все познается в сравнении. То, что я показала, намного лучше того, что составляет основную массу мам... К сожалению

ТАНЯПИКАССО Вкус - дело тонкое, конечно, и очень индивидуальное.. Но опять же. Это лучше, чем коричневые ботинки, черные лосины, зеленая куртка, красная юбка, синяя шапка, серая сумка (утрирую). Ботинки кежуал на каблуке, а дутик спортивный, деловая сумка и т.д.

ТАРАНЬКА А где Ты на тех картинках видела "купу макияжу"? Да, без одежды, может, и потеряется. Но я этот пункт перечисляла: пусть не очень симпатичных, но хотя бы просто стильных (за счет одежды, аксессуаров, ухоженных волос) мам - мало

И вообще. Вы не о том спорите. Я привела свои наблюдения. Поделитесь своими! Вы считаете, что красивых-некрасивых (даже по Вашим собственным представлениям о привлекательной внешности), стильных-нестильных мам - поровну?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 15:20

Я солідарна з Shalimar, мені такі мамочки дуже подобаються, і доглянутість це не показуха, а стиль життя.... і хтось там сказав, що "Нерозумію для чого на прогулянку з дитиною так вдягатися."... для таких мамочок і не тільки мамочок, а жінок взагалі, такий вигляд є буденним і повсякденним. Це, як влучно зауважив pan_kotskyy, від природи і трішки більше праці над собою :***: макіяжу там практично немає...
.... і вас прошу, ну не потрібно брехати, в першу чергу самим собі!!! що вони не гарно вигдядають, бо на фото, які для прикладу виклала Shalimar, вигляд в дівчат шикарний!!! просто і зі смаком
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 71 раз.
Діти: Дві принцеси ))

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2013, 15:26

Tanya_Ly при чому тут брехати? я в них не бачу краси, от і все. в даному випадку це різниця в смаках :yes:
і я ніде не писала, що не потрібно за собою доглядати, чи вдягатися сіро, не показно і т.д.
про макіяж, може на цих фото і нема, але я таких мамочок бачила в живу. з макіяжем і без - різниця відчутна ::Р:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Tanya_Ly » 04 квітня 2013, 15:31

taranjka тоді до чого ці суперечки? :pardon:
викладіть свій варіант "краси"!!! :clapping: :clapping: :clapping: мені дуже цікаво!!!!!
Зображення
Tanya_Ly Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 71 раз.
Діти: Дві принцеси ))

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей