Глобальні оголошення!

Йогурти Данон

Пригодовування, раціон, режим харчування...

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Йогурти Данон

Повідомлення taranjka » 01 квітня 2013, 22:31

Назріло питання))) навіщо ви даєте дітям ту Растішку :confused: заради магнітиків? я коли почитала склад, то поставила її назад, де взяла. вміст кальцію менший ніж в звичайному творозі, а кількість цукру :scare: + дофіга консервантів. ну і Даноне це компанія, яка використовує ГМО. + десь відносно недавно був скандал про їхні десерти, чи шо там вони роблять, де зясувалось, що вони недобросовісно виготовляють продукцію :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Обмін магнітиками від "ростішки"

Повідомлення taranjka » 01 квітня 2013, 23:45

а мапа - валяюсь )))) половина країни омита морем, інша на кінці світу :crazy: щоб чернівці помістились, то заграбастали кусень Румунії, а Молдавія фактично окупована Україною. дикі гуцули з Івано-Франківська на сноубордах ліквідували Ужгород і захопили добрий кавалок Угорщини. дзвінницю Софії Київської перенесли на Хмельницькі базари, а Камянець-Подільський мощно розбудували, Тернопільщини геть не лишилося. а серце України - Знамянка. та ше й мешканці якісь літаючі )) уманський парк Софіївка теж десь в Придністровя переїхав.
рускій салдатік в Чернігові і Рівне, як науковий центр теж подивували :hi:
карта крута - якраз дітям показувати і вчити ::Р:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2013, 10:36

taranjka магнітики і різні подібні речі для колекціонування роблять дива))) Бач яка ти уважна, я глянула на загальну картинку та й по всьому, кольорова та й кольорова.
Ми так заради іграшок кіндери купуємо по празднічках. Їдять всі крім Юрчика, це не те що я не даю, він сам не хоче. А грошики то йдуть.

В мене є знайома в дитини якоїх проблеми з шлунком, Растішку купує двічі в день, бо дитині треба їсти кисломолочне, а дитина більше нічого крім Растішки виявляється не їсть. Яким чином вона це виявила я не зрозуміла чесно кажучи. І все що я говорю про Данон то повна фігня, бо вона знає що Данон то супер фірма(((( Фот так
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 02 квітня 2013, 10:40

такі магнітики можна собі замовити і з яким хчеш малюнком, а потім давати дитині в бонус до будь-чого іншого. а тут і йогуртами шкідливими годувати, і ще сприяти не правильному уявленню про карти :crazy: потім дитина буде казати, що київ то біля камянця :hi:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення svetla » 02 квітня 2013, 11:41

Я також не в захваті від "точності" карти України. Але ж це не географічна навчалька карта, правда ж :wink:
І дитині все ж таки можна пояснити,що то приблизна карта,і т.п.

Щодо споживання "растішки" щоденно я - проти. Звичайно краще молокіївський йогурт чи власного приготування. Але якщо моя дитина з тих двох карт (2*24) з'їла 10 в періоді 4-5 місяців то нічого страшного в тому не бачу.

Natalinda, а тій знайомій треба перш за все до гастроентеролога (чи як там той дохтор зветься) з дитиною і щоб він її пояснив що корисно,і що мається на увазі кисломолочка для дитини.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2013, 12:16

Вот їм про споживання кисломолочного сказав лікар, а все решта вона знає сама((((
Нажаль вона з тієї категорії людей для яких реклама - то істина мало не в останній інстанції((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Йогурти Данон

Повідомлення Оксанютка » 03 квітня 2013, 17:38

Ніколи не купувала десертів від данон(і тому подібних), але нещодавно побалувала себе таким десертиком(одна пані в супермаркеті так дерлася на верхню полицю за баночкою зі смаком тірамісу, що я не втрималася і вирішила теж спробувати), мені засмакувало дууууже.Прочитала склад, якщо це правда, що вони пишуть, то нічого страшного там немає.Прочитавши попередні дописи, відчуваю докори сумління, бо ж ми на ГВ.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Dribchuk » 03 квітня 2013, 18:21

Хватило мені дурості минулого року купити малій ту растішку - дитина блювала всю ніч. Купляла не через рекламу, а просто побачила як їх мами гребли в супермаркеті і собі взяла, але більше таке дитині не купую. :ireful: ми їмо молокіївські йогурти, молоко і сметану і масло. Маю одного хорошого знайомого який працює на молокозаводі нашому то каже що дійсно в них все не порошкове, хоч і розбавлене водою і занижена жирність ніж пише на упаковці, але натуральне. Я ще люблю йогурти активія від данон, але відколи вичитала про вміс гмо купую молокію.
Щодо кіндерів то мала їх дуже любить - в першу чергу за іграшку всередині, а шоколад ділимо "по братськи" на всіх - Ані найменший шматочок.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення олеся » 03 квітня 2013, 18:42

Скажу чесно купувала їх часто не так щоб кожен день, але часто... В четвер прочитала в газеті про цю фірму))) Задумалася і стоять 4 йогурти в холодильнику... поки що не даю дітям... Якось не по собі, але може то пройде...
Я не думаю що вони дуже чимось гірші від інших :nea:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Kisja » 03 квітня 2013, 19:01

Ну ніхто ж не стверджує, що інші хороші. Ми час від часу купуємо сиркову пасту Тема. Але рідко - десь 1 раз на тиждень. І то думаю чи варто таким годувати дитя.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Далі

Повернутись до Ложечка за маму, ложечка за тата...

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей