Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
І що, ви думаєте, що я могла отак запросто ні разу не спробувати не зробити жодного букетика з цукерок? Це б була не я! Правда, на роздобути справжні якісний гофропапір часу не було: крепко вже руки свербіли. Тому моя скромна хвастулька, не судіть строго... 2816x2112(1.33 MB)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Довгими зусиллями доробила кошичок свекрусі на ДН. Добре, що завтра їдемо, ато певно доробляла ще до Трійці Величезне дякую Наталіндочці за підказочки Ідею підглянула чуть в Наталінди, чуть в Таненром. Дівчата всі авторські права-Ваші
А я зараз роблю кораблик на весілля. Купила пістолет, а з нього клей постійно тече, у вас так само, чи може пістолет поганий. І ще питання - де силіконові стержні можна купити (крім базару).