Русік » 05 вересня 2010, 17:47
Дівчатка, наступного тижня отримає пару суконь шоколадного кольору, але так би мовити "молочний" шоколад. Попросила постачальника вислати мені кусочки тканин, які є в наявності - щоб бажити колір вживу. Так що запрошую в гості! - подивитись на "шоколад"!
А на оригінальній моделі - темно-сірий колір, дуже рідкісне явище, розбирається в момент! Наразі в наявності немає (( (сама би собі прикупила)
Щодо тканин: я щупала всі, і моя особиста рекомендація - мікрофібра! В чому різниця?:
1. віскоза - найбільш натуральна тканина з запропонованих, дихає, добре носиться і переться, але світиться, мнеться і не має блиску (ідеально для літа! на кожен день)
2. масло - тканина ненатуральна, блискуча, не світиться, не мнеться, добре переться, але має схильність до затяжок і трохи тяжкувата для Емамі (не все можна зав"язати)
3. мікрофібра - подібна до масла, але плетіння нитки тонше, за рахунок чого тканина стає легшою і не затягується.
А ціна однакова!
Від себе: в мне особисто масло, але куплялась сукня дуже спішно (буквально за день до поїздки на море), а тому бралось те, що було в наявнсоіт мого розміру. Так от після двох місяців активного носіння маю кілька затяжок на найбільш "цікавих" місцях. ((
Дорогу осилит идущий!