Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: Мене дратує

Повідомлення Ulkanet » 16 березня 2013, 01:18

а мене дратує коли чоловік не пускає нікуди свою дружину : "я сказав не пущу і ти ніде не підеш!". і всерівно куда, до сусідки, в магазин, до коліжанки, на зустріч випускників і т.д.. він шо рабовласник, а вона його рабиня??? шо він має рішати шо їй робити???
а ше коли починають "ти це не вдінеш! я тебе в цьому з хати не випущу!" :sad: ну і в такому роді. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 березня 2013, 01:26

А мене дратує, коли я питаюся в чоловіка: "Ти будеш чай/канапку/борщ/шонебудь?" І каже, нє, не буду. А потім я собі зроблю, він через 2 хв приходить, дивиться, що я їм, і каже: "Хочу таке саме". :crazy:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 березня 2013, 01:38

taranjka написав:коли ше на останній сходинці маршрутки докурюють, а видихають вже в маршрутку

Це класика наших маршруток :scare:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Янголятко » 12 липня 2013, 21:45

Мене дратують люди, які "все знають". Будуть тобі доводити і сперечатися, але аргументів суттєвих не наведуть "Просто я знаю!".
Не люблю, коли в маршрутці якась бабця починає мені розказувати про своє життя.
Не люблю циганів у маршрутках, коли вони оті гроші випрошують.
Дратуюся, коли чоловік прийде додому, роздягнеться до трусів і майки, а шкарпетки не зніме! :scare: Він вже як тільки бачить мій погляд на його ноги, то каже "Поняв" і тоді знімає. А ще як їсть, то все понабирає в одну тарілку такою горою і так їсть. Кажу :"Чого собі салат окремо не накидав?" або "Навіщо ти і голубці і картоплю взяв?" , то він каже, що йому так добре і не хоче посуд мастити. А ще дратує, що до чоловіків довго доходить, що я від нього щось хочу. Поки прямо 2-3 рази не скажеш :clapping: , то натяками не здогадається
Зображення
Янголятко Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 52 раз.
Діти: Донечка Евеліна

Повідомлення Галина » 12 липня 2013, 21:50

Янголятко написав:А ще як їсть, то все понабирає в одну тарілку такою горою і так їсть. Кажу :"Чого собі салат окремо не накидав?" або "Навіщо ти і голубці і картоплю взяв?" , то він каже, що йому так добре і не хоче посуд мастити.

:ha:
А я навпаки не доганяю нащо на хліб, салат, м2со і кашу чи картоплю окремі тарілки брати. В мене тарілки дуже великі, свекруха такі любить, і ото по ложці всього накладе кожному і гора посуди в умивальнику. :aggressive:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення pan_kotskyy » 12 липня 2013, 21:54

Янголятко написав:А ще як їсть, то все понабирає в одну тарілку такою горою і так їсть. Кажу :"Чого собі салат окремо не накидав?" або "Навіщо ти і голубці і картоплю взяв?" , то він каже, що йому так добре і не хоче посуд мастити.

як йому так добре, то й нехай ))) А в ас одночасно і голубці і картопля ? прикольно, моєму так не везе ))) а салат я і сама люблю до картопельки кинути, так же прикольніше )))
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 12 липня 2013, 22:12

я все їм з окремих мисочок, мого чоловіка це нервує.
а ше більше його нервує те, що мені не можна добавки дати в одну і ту саму тарілку, треба обовязково помити або взяти нову :ha: :crazy:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 22:12

Згідна з Янголятко, не люблю, коли люди не приділяють увагу сервіровці. Люблю, коли на кожну страву окрема тарілка.
kruana Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 12 липня 2013, 22:16

ше мого чоловіка нервує , що до борщу у нас дома нема сметани) бо я супів з сметаною не їм. а як одночасно з сметаною варене то воопше туши свєт :hi:
тому я можу зварити борщ, а згадати шо нема сметани лиш коли вже до столу сідаємо :ha:
я не їм супів і взагалі готової їжі на другий день, не їм бутербродів і т.п.

але за 10 років мійчоловік вже майже звик, вже теж не бурчить, коли борщ без сметани. :hi:

(не а мене відповідно дратує борщ з сметаною і т.п.) мій допис швидше до теми "їжа. яку я ніколи не зї'м :ha:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення westa » 12 липня 2013, 22:18

Я теж люблю їсти з чистого посуду.
Не люблю , коли в гостях не дають чисту тарілку для десерту .Я тоді або їм руками :crazy: або не їм зовсім.
А дуже дратує :aggressive: , коли заставляють пити алкоголь .
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей