Глобальні оголошення!

А ваш малюк смоктав пустушку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ви з соскою?

Ви можете обрати до 5 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: А ваш малюк смоктав пустушку?

Повідомлення Dashko » 04 березня 2013, 14:34

На пустушку можна привчити десь в місяців 5, але навіщо? Без неї краще!

:impossible: Пустушка - це суто аксесуар для штучного вигодовування. :wink:

Дівчата, все правильно написали. Я ще підсумую: якщо дитина кулачки, чи щось інше гризе, облизує і подібне -це дослідження свого тіла, світу і т.п. (проблем нема), якщо дитина починає смоктати як груди (розслабляється, закочує очі, ...) - краще запропонувати груди.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення ксюша 12 » 15 березня 2013, 00:48

мій малий часто плакав чи ненаїдався чи що?з пустушкою ходив до 1і 3 місяців
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Dashko » 17 березня 2013, 12:36

ксюша 12 написав:мій малий часто плакав чи ненаїдався чи що?з пустушкою ходив до 1і 3 місяців

Якщо є пустушка - в дитини псується правильність прикладання, в результаті, справді, дитина не може отримати швидко потрібну кількість молока і задовільнити смоктальний рефлекс.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Lenysa » 17 березня 2013, 17:44

У мене мала ще до сьогодні спить з пустушкою, а в день просто гризе її. Проблемка була одна з грудним годуванням, але то не через пустушку, а через те, що я помилась гелем для душу з різким запахом, а так жодних проблем не було. Суто моя думка, що дитина спокійніша з пустушкою.Ще є міф про зубки криві, але якщо міняти пустушку кожного місяця і відповідно до віку, то жодних проблем не буде, а всі інші випадки, то просто генетика.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Мата Харі » 18 березня 2013, 00:11

категорично проти сосок. вважаю, що дитина повинна тримати в роті свою законну власність - цицю. плаче - циця. не плаче - теж циця.
мене мама чоловіка теж потроху попилювала ой, ой, ручки смокче. я від таких агрументів просто прозрівала. і шо???????? дав Бог дитині руки, СВОЇ ВЛАСНІ ручки, то й смокче. вивчає своє тіло, розвиває дрібну моторику. що тут кримінального чи неправильного? для чого взагалі соска? щоб не плакало? так це не вихід. знайдіть причину плачу (болить, сумно, страшно, голодний), ліквідуйте її та дайте цицю.

соска - це мамозамінник. щоб жилося легше, а робити поменше. дитині - соску, чоловіку - гумову женщіну. а у самих руки свободні, можна ще трохи в неті посидіти... )
Мата Харі Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 18 березня 2013, 01:52

добре казати тим, в кого діти спокійніші. я ще як в пологовому лежала - пустушки ми не мали, а в палаті ще дві дівчинки (теж без пустушок) - сплять, мами їх теж, а я пів ночі з малим туда сюда на руках та з цицею в зубах... :dash: якби так ще пару місяців - взагалі б з розуму зійшла.

а так, то я теж противник пустушки. ледве забрали її - так сильно звик :cray:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Lenysa » 18 березня 2013, 11:43

Мата Харі написав:соска - це мамозамінник. щоб жилося легше, а робити поменше. дитині - соску, чоловіку - гумову женщіну. а у самих руки свободні, можна ще трохи в неті посидіти... )

чого це ви вирішили, що соска якимось чином заміняє маму??? В мене мала день і ніч висіла на груді, я не могла навіть в туалет сходити,і яким же чином соска замінила маму? це просто смішно соска- мамозамінник :ha: вона що дитину годує, ласкає, виховує, любить, це просто предмет, який в деякій мірі рятує маму, а також заспокоює дитинку.А на рахунок чоловіка, то то вже залежить від жінки.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Dribchuk » 18 березня 2013, 11:55

Я теж не погоджуюся з висловом соска-мамозамінник. Виходить що підгузник це теж мамозамінник бо замість того щоб круглосуточно прати пелюшки мама має чуть більше вільного часу??? Розсуждаєте , як моя свекруха, яка свого часу мені заявила що "як ти мама то не маєш мати часу ні на що крім дитини-кухні-прибирання, через 3 роки займешся собою" :crazy: я не згідна!!!!! Звичайно, як дитина спокійна, на ГВ, адекватно їсть-спить-грається то нема чого пхати їй дурника "бо так всі роблять", але є й інші ситуації, тому треба дивитися по дитинці.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Lenysa » 18 березня 2013, 12:00

Дрібчик, абсолютно погоджуюсь, це просто речі, які допомагають мамі, бо мама повинна не тільки, прибирати, готувати,прати, какашки мити і вгоджати всім, а і мати деякий вільний час на саморозвиток, бо за 3 роки можна просто отупіти...
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Лігумінка » 18 березня 2013, 23:11

Мата Харі написав:соска - це мамозамінник. щоб жилося легше, а робити поменше. дитині - соску, чоловіку - гумову женщіну. а у самих руки свободні, можна ще трохи в неті посидіти... )

Ви тут вже перебільшуєте :). Обов"язки мами не вирішуються лише соскою. Як на мене, якщо дитина голодна, чи їй дискомфортно то ніяка соска не допоможе. Принаймі так в нас, як доня голодна то має бути лише циця і все. Соска в нас використовується в більшості випадків для сну. Дитинка, якщо не даю соску, то може цицю смоктати під час всього сну, як тільки хочу йти вона може пробудитися. Я нічого не маю проти цього, але інколи як є якась робота, то не можу бути при дитині під час її сну. Не вважаю соску дуже сильним злом, якщо вона хоч трошки полегшує життя мамі, то, що в цьому поганого. Але також вважаю ненормально, коли дурачок пхають дитині постійно. І ще. При чому гумова жінка до соски. Якесь таке дивне порівняння :).
Лігумінка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 16 раз.
Діти: Дівчинка Веронічка

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей