Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Перлинка » 11 березня 2013, 20:35

Наталі написав:заходила в будь-який магазин і без перешкод діставалася в інший район міста

шо ви робите в тих інших районах міста?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 11 березня 2013, 20:37

Shalimar написав:а я могла коляску сама сносить/заносить по ступенькам вместе с ребенком в коляске

то ти якийсь геракл,або просто фанатік каляски

вибач ,за перехід на особистості :hi:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 11 березня 2013, 20:42

да, я сильная, ну и не такая уж то была и тяжкая ноша, чтоб не мочь самой пронести коляску с ребенком, хотя у меня коляска не из легких. И то, я поднимала все и несла. А можно же аккуратненько "шагать" по ступенькам, там вообще легкотня.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Наталі » 11 березня 2013, 20:57

Перлинка написав:шо ви робите в тих інших районах міста?

вирішую свої справи.
І взагалі,це-мій досвід.я так роблю.І я ним поділилася!Роблю так,як мені потрібно.
Наталі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 113 раз.
Діти: Павлик 18.07.2011 Златочка Марія 30.07.2014

Повідомлення Перлинка » 11 березня 2013, 21:18

Наталі написав:І взагалі,це-мій досвід.я так роблю.І я ним поділилася!Роблю так,як мені потрібно.

цей досвід потрібно писати у тему зі слінгом чи що крще слінг чи візок

Даша ставила питання до тих хто не користувався слінгом,або відмовися від нього ,а не навпаки активно користувався :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 11 березня 2013, 21:52

Dashko написав:- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)

То есть варианты, когда ребенок не хочет (без кавычек) находиться в слинге (правильном, хорошем, настоящем), исключены и невозможны?
так же как и то, что маме может быть некомфортно? (ну, например, мне некомфортно ходить в бейсболках, кепках и т.п. Не потому, что они мне давят или наоборот, болтаются на голове, а просто потому, что мне не комфортно носить подобные головные уборы, я себя чувствую неуютно)

Зато вариант "не хочет лежать в коляске" допускается и очень популярен ))) А только в коляске не хочет лежать, или и на других горизонтальных поверхностях?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 березня 2013, 22:01

Shalimar написав:Зато вариант "не хочет лежать в коляске" допускается и очень популярен )))

гадаю ,цілом справедливо занести цей пункт до категорії :Втрата досвіду катання у візку.
А шо ,мене хоч і катали ,але досвід мені ніхто не передав,може якби мені хтось з минулих поколінь показав як це робиться,то найстарша дитина не плакла б у візку :confused:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 11 березня 2013, 22:08

:ha:
я поначалу плакала в коляске, потому что родилась летом, а в коляске с раскрытым капюшоном было очень душно (а еще ж коляски тех времен были клеенчатые внутри)
мой малой плакал в коляске, потому что а) ему было жарко; б) хотел на руки.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 02 квітня 2013, 17:04

Дівчата, дякую всім, хто відповів :rose: По темі і не зовсім :wink: Ще, як я зрозуміла, багато цікавих повідомлень я не встигла прочитати :cry:

Мені справді важко уявити спосіб життя мами і дитини, при якому слінг не був би незамінним помічником. Хоча після обговорення якійсь збірний образ намалювався :wink:

Що хочу підкреслити. Бачу, багато хто сприйняв мої повідомлення, як ствердження, що без слінга не можливо організувати повноцінний догляд за дитиною (годування за вимогою, достатньо контакту і т.д.). Зовсім не так, я лише говорю про те, що без слінга це буде набагато складніше для мами.

Пишу, орієнтуючись на свій досвід. З Ясею я дуже мало користувалася слінгом. Тим не менш, я не шкодую, що чогось ї не додала, також наше часопроведення було для мене комфортним, в тому числі прогулянки з коляскою.

Але, я тепер бачу наскільки мені могло бути простіше... :dreams:

Здається, в Ледлофф читала, що жінки з індіанського племені витрачають на догляд за дитиною лише декілька годин за добу :yes: , притому, що перші місяці знаходяться в безперервному контакті, годують грудьми, все, як має бути.

А в нас більшість мамусь витрачають на догляд цілий день, ще й помічників задіюють, а потреби дитини задовільнені мінімально. :pardon:

І ще питання до мам, які користуються слінгом. Які моменти, крім тих, що я писала, крім тих, що були вже згадані, без слінга стають набагато проблематичніше, при чому не тільки для вас особисто, а й теоретично для інших мам?

От я ще про один такий момент подумала. Що робити, якщо дитина прокидається взимку на вулиці в колясці? З малою, памятаю, або намагалася її заколисати, або бігла додому. Годувати тільки іноді пробувала, і це було досить некомфортно. Ну і два перших варіанти теж тепер страшно згадувати. Бо зі слінгом взагалі не звертаєш сильно уваги, якщо дитина під час прогулянки просинається.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Ksenija » 02 квітня 2013, 19:13

Даша, думаю, до причин, чого мама може не користуватися слінгом можна додати пунктик "стан здоров'я мами". Мене часом так спина боліла, що я декілька днів ледве по хаті перемішалася, не те, щоб зі слінгом виходити. Думаю, є ситуації, коли не рекомендують довго носити щось важке.
Dashko написав:От я ще про один такий момент подумала. Що робити, якщо дитина прокидається взимку на вулиці в колясці?

От якраз я теж через це почала зі слінгом гуляти.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей