Зірка, можу вам лише поспівчувати. Під таку гірку, та ще й кожного разу додому з дому - оце фізкультура! Зате природа, краєвид - м-м-м..., краса.
Нашу старшу донечку (14 років) возила спочатку в колясці, а потім носила у кенгурушці. Такого поняття як слінг у той час взагалі не було (у нас я маю на увазі, хіба що цигани на зразок слінгу носили завжди своїх дітей за плечима, але це сприймалося як атрибут їхньої культури і для нас було неприйнятним). Ну, що скажу про кенгуру. Було зручно, але до певного віку (відповідно і до певної ваги) дитини: коли стала важча - в мене виникла проблема зі спиною. Не буду спихати все на кенгуру, але не виключаю, що болі спричинило носіння дитини "на поперед себе". Другу доню (4 роки) носила спочатку в слінгу-шарфі, а потім пошила май-слінг. Отут я вже відірвалася - ходила з нею всюди (навіть на батьківські збори до школи, поки мами уважно слухали вчительку моє дитя сопіло собі в слінгу), і в будь-яку погоду. Взимку правда рідше: одягати під низ - не було відповідного одягу, а наверх було не дуже зручно. Скажу так: йдучи кудись з дитиною в слінгу я почувалася себе так начебто я і дитина - це одне ціле: я ні на що не відволікалася, в мене завжди були вільні руки, ходила в такому темпі як мені подобається. Але не вважаю це панацеєю. Скільки людей - стільки ж ї думок. Дуже багато хто не сприймав моє рішення ходити зі слінгом. А також є багато факторів, що впливають на можливість його використання: починаючи від бажання самого малюка (як не хоче, пручається - попробуй його посади в слінг

) і закінчуючи бажанням (можливостями) його батьків.