дратують люди, яким, поки в лоба не скажеш "ВІДЧЕПИСЬ", таки не відчепляться.... І дзвонять і по пів години балакають по телефону, тат так, що й слова не скажеш...типу: вибалакатись хочуть...

А то, що в мене весь день по годинах розписаний - то нікого не цікавить...От, наприклад, сьогодні: прийшли в обід з прогулянки...Поки малих нагодувала, до сну підготувала...Малеча заснула я пообідала, щось там ще поробила і тільки присіла трохи за комп...тут малеча прокинулася..я давай її колисати...Колисала-колисала...нарешті, тіки заколисала аж тут телефон як ЗАБРИНИТЬ (ну чого то я пожалась

на крутіший апарт і не купила якийсь з приємнішою мелодією, а то бринить так, що мертвого-підніме. вже в печінках той дзвінок сидить...

) так от...бринить телефон...я підняла слухавку і зрозуміла, що влипла...і давай вислуховувати і робити спроби ввічливо закінчити наш "монолог"....а тут моя малеча знову "Ва-а-а-а-а"....

я , безцеремонно, вимкнула телефон і пішла знову малечу заколисувати...таки не заколисала

, тіки зібралась їсти їм гріти, а тут знову "БР-Р-Р-Р-Р-Р-НЬ!"

:fool3: І знову голос..."О, там щось перервало...я тільки на пару слів...!

" АААААА! Забиламби точно! І ще тих дітлахів, які верещать під вікнами, і тих водіїв, які гупають дверками і вмикають сигналізації....а ще забиламби тих, хто придумав взуття на високих підборах і багатоповерхові будинки з непрацюючими ліфтами і десятками сходинок!!!!