westa написав:Зараз , коли їмо лежачи ( не перед сном ) , то улюблена поза - руки на мамі , опора на коліна чи пальчики , попа догори і часом навіть пританцьовує
В нас також таке часто буває, десь з 8-ми місяці так танцювати почала кругом циці.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
westa написав:Зараз , коли їмо лежачи ( не перед сном ) , то улюблена поза - руки на мамі , опора на коліна чи пальчики , попа догори і часом навіть пританцьовує

в нас виникла проблема в тому, що він привчився засинати біля грудей, так що і вдень, і ввечері спати його положити могла тільки я.
, дуже добре, що дитина засинає біля грудей. Те, що це створює певні незручності - це є, але це вже друге питання. Бо для дитини засинання біля грудей - необхідно 
Dashko написав:Бо для дитини засинання біля грудей - необхідно

Моє малятко відмовляється від грудей! Навіть після прогулянкового сну не хоче брати, вередує, заколисати важко після сну. Мучимося
Нагодувати получається лише вночі і вдень заколисаного до сну. А заколисати зараз теж стало досить болісно.
В нас оце вже 3 день. Дитина здорова. Я вже навіть відмовилась на поліклініку йти, щоб стресу уникнути. Цілий час тіки з ним і бавлюсь.
І коли це пройде?
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей