Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Висаджування

Повідомлення Ленка » 22 листопада 2012, 01:21

Я почала смою старшу малу садити на горшочок десь з 8 місяців, і то особливо не заставляла. З 10 місяців вона вже в мене какала тільки зранку в горшок. Але була одна хитрість, я пошила на горшочок флісову накидочку. Щоб попка на тепленьке сідала. Зараз в же є друга малеча так вона тільки з накидкою і сідає. Якщо на горшочку немає накидки то ходить шукає :).
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення Iruska_2189 » 05 березня 2013, 14:51

нашого малюка посадити на горшочок до року - півтора було нереально. чи він чогось настрашився, чи то я дуже сильно хотіла його привчити до горшка - не знаю, але всі мої спроби закінчувалися страшним плачем. :scare: тоді я перестала його мучити. десь за тиждень ми поїхали в гості до моїх батьків, а там живуть дві мої племінниці (вже старшеньк - 4 і 5 рочків). малий побачив декілька разів, як вони сідають на горшок, я його садила з ними за компанію - і від тоді страх перед горшком в нього пропав.. тоді я почала його постійно висаджувати на горшочок - кожні 2 години, і тепер він в мене вже привик і почав проситися - біжить до мене і кричить "ссссссссссссс" :hi: . а коли какає, то мусить в двох руках тримати туалетний папів і урочисто викидає його потім в смітник :ha: . буває таке звичайно, що забуває, чи заграється і обпісяється, але ще не страшно :wink: . тепер от думаю як його надворі привчити пісяти :confused:
Iruska_2189 Офлайн

Re: Висаджування

Повідомлення Ulkanet » 05 березня 2013, 16:09

Ленка написав:Я почала смою старшу малу садити на горшочок десь з 8 місяців, і то особливо не заставляла. З 10 місяців вона вже в мене какала тільки зранку в горшок. Але була одна хитрість, я пошила на горшочок флісову накидочку. Щоб попка на тепленьке сідала. Зараз в же є друга малеча так вона тільки з накидкою і сідає. Якщо на горшочку немає накидки то ходить шукає :).

покажи будь ласка фотку!!!
мені дуже тре :cry: :cry: :cry:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення flower » 05 березня 2013, 16:33

А в нас з горшком ну ніяк не складається. не хоче на нього сідати і все, а як і посидить то мало і нічого туди не зробить. Я прислухалася до поради Шалімар. Включаю воду і ставлю її в ванну, так ми пісяємо. В нас памперс зараз лиш на обідній сон і наніч, ну і на прогулки. Сама не проситься але я бачу по ній коли хоче пісяти і питаю. Каже все "нєа", але за штани тримається, то беру за руку і ми топаєм до ванни. То як впильную, то казусів і нема. Дуже надіюсь шо скоро навчиться контролювати, проситись і ми сядемо на горшок.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Nymydora » 05 березня 2013, 16:54

Фловер, згадалася мені давня історія про хлопчика, якого привчали аналогічним чином - включали воду у ванні. І от, одного теплого літнього дня хлопчик з мамою пішли гуляти у парк. А в парку фонтани. Включені...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення taranjka » 05 березня 2013, 17:20

я читала, що не можна так привчати - потім без цих звуків пісяти не буде :nea:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 05 березня 2013, 17:32

в нас шум води не має значення, вона на то не ведеться.
більше має значення тепла водичка яка торкається ножок. але буває і шо воду не включаю, тоді просто так пісяє. Мені так добре, бо прати щодня коврик я бажання не маю. В нас якшо процедура з горшком, то проходить так. Сажу на горшок, бо знаю шо вже давненько не пісяла і вже пора би. Вона сидить, потім встає, грається, бачу пісяє чуть, чує шо тече по ногах, припиняє, сажу на горшок, опять встала і через деякий час знов чуть чуть пісяє і так поки повністю не запісяє всьо шо можна. Тому мені простіше коли попісяє раз і маю на деякий час спокій.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 05 березня 2013, 19:52

Я свою Нікуську з 6-ти місяців садила на горшок і спочатку все було класно, як припильновувала, то пісяла в горщик, а з листопада дитину як поміняли. :scare: На горщик не сяде, кричить, видирається... Не знаю з чим це пов"язано. Останні 3 дні почала сама сідати, але в колготах і на кілька секунд, сяде-встане і так кілька раз, а діла свої в колготи робить, потім йде з широко розставленими ногами, тримається за колготи і каже ба. Як питаю куди треба пісяти, то пальчиком показує, а як питаю чи буде туди пісяти, то каже "ни-ни". :pardon:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення westa » 12 травня 2013, 22:15

В нас радість ! :aplo: Богданчик вже два дні какає в горщик :В): Я й не чекала. Посадила зранку пісяти , як завжди після сну , дивлюсь , а там повний комплект :ha:
Сподіваюся , що це продовжиться надалі.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення olgakr » 12 травня 2013, 22:28

Галина написав:Я свою Нікуську з 6-ти місяців садила на горшок і спочатку все було класно, як припильновувала, то пісяла в горщик, а з листопада дитину як поміняли. :scare: На горщик не сяде, кричить, видирається... Не знаю з чим це пов"язано. Останні 3 дні почала сама сідати, але в колготах і на кілька секунд, сяде-встане і так кілька раз, а діла свої в колготи робить, потім йде з широко розставленими ногами, тримається за колготи і каже ба. Як питаю куди треба пісяти, то пальчиком показує, а як питаю чи буде туди пісяти, то каже "ни-ни". :pardon:

А Ви спробуйте купити інший горщик. В нас було так, що був незручний для малюка,купили інший, все налагодилося :yes:
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей