Глобальні оголошення!

Поведінка біля грудей

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Коли малюк перестає прокидатися вночі?

Повідомлення Dashko » 08 лютого 2013, 15:26

В більшості випадків буває, що або зовсім не бере, або якщо взяла дитина груди, то все-таки пробує смоктати.

В вашій ситуації, якщо все-таки груди бере, проблем зараз немає - то, думаю, немає чого хвилюватися. А часто так буває, що малеча не хоче смоктати?
Можна ще поспостерігати за тенденцією, чи таких випадків не стає більше. :confused:

Взагалі-то це тема дуже "тонка" і не завжди однозначно можна сказати, що норма, а що ні :pardon:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Re: Поведінка біля грудей

Повідомлення TYulia » 01 березня 2013, 17:26

і в нас появилась схожа проблема :sad: нам вже майже 3 місяці. Якщо беру малого спокійного, наприклад одразу після сну, то все ок. А коли наприклад вже бавився-бавився, бачу вже щось починає хникати, думаю певно хоче їсти, як пальчиком біля рота провести, то ніби так хоче, повертається, ротик відкриває, я беру, а він починає вигинатись і в плач. Думала, може не хоче зараз їсти, але продовжує капризувати, забавлянки не хоче, очевидно таки голодний. Приходиться заколисати його до практично засинання і тоді він вже буде смачно чемно гамати. що порадите? Чи то таке пройде? Бо щось мені аж обідно, дехто каже що біля грудей дитина заспокоюється, а то виглядає навпаки :sad:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Dashko » 01 березня 2013, 19:19

Раджу розбиратися з цією ситуацією. Дуже добре, що ви звернули увагу, а не лишили все як є.
Цікавить:
- чи дитина здорова? Інколи буває, що навіть зубки починають турбувати в три місяці. :confused:
- у вас виключно грудне вигодовування? Даєте соски, пустушки чи щось таке?
- дитина в підгузнику буває під час такої поведінки?
- є ще якісь проблеми з грудним вигодовуванням?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Kskz » 01 березня 2013, 19:22

Якраз в такому віці дитину стає цікавити все навколо і поісти часу немає, тому основні годування ідуть на сон, уві сні, після сну. У нас так само було, вона в мене була "ніколи не голодна", я ходила з нею, щоб вона була вже сонна і тільки тоді вона нормально іла, засинала, спала з цицьою і просиналась тоже з нею. Місяців до 8-9 стало легше.
Це за умови якщо немає сосок/бутилок, якщо є, то так починається відказ від грудей.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 01 березня 2013, 19:26

TYulia В нас теж таке буває. Якщо плаче, то груди тут не поможуть. Спочатку треба заспокоїти, а тоді аж годувати. А якщо все ж намагаюся погодувати її, коли вона неспокійна, то це дуже непросто. Якийсь час вона пручається, випльовує, я їй далі пхаю, і тоді вона вже за якийсь час заспокоюється (чи то просто здається) і їсть нормально.
І не засинає вона в мене біля грудей. Груди, щоб їсти, а щоб заснути вони їй не потрібні, здебільшого.
Але я тут проблеми не бачу, а просто намагаюся пристосуватися до тих обставин, які є, щоб краще вивчити поведінку своєї дитини і знати на майбутнє, як діяти.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TYulia » 01 березня 2013, 19:37

Dashko написав:Раджу розбиратися з цією ситуацією. Дуже добре, що ви звернули увагу, а не лишили все як є.
Цікавить:
- чи дитина здорова? Інколи буває, що навіть зубки починають турбувати в три місяці. :confused:
- у вас виключно грудне вигодовування? Даєте соски, пустушки чи щось таке?
- дитина в підгузнику буває під час такої поведінки?
- є ще якісь проблеми з грудним вигодовуванням?

- дитина здорова, зубів ще ніби не намічається
- виключно гв, без сосок і пустушок
- в підгузнику (але я певно його б ще більше розбуркала і знервувала, якщо ще броздівала)
- так ніби проблем нема, от тільки насторожило мене що за останній тиждень -100 грам :sad: молока ніби вдосталь, по грудях бачу. Бо так досі в нас було мінімум +200 грам в тиждень, а раз і +800
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TYulia » 01 березня 2013, 19:41

я надіюсь що то все пройде, хочу вте вірити,бо от в одному журналі читала, що є певні тижні в перший рік життя,коли відбуваються певні скачки в психіці дитини - 5, 8, 12, 19, 26, 37,46,55, 64, 75. В ці тижні дитина особливо капризна, а потім все стає на своє міьсце. А в нас зараз ніби 12 тиждень.
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 01 березня 2013, 19:45

я думаю шо бувають періоди коли дитина марудиться і поводиться інакше.
у нас взагалі часто бувало шо "не знав шо хоче" (так я називала і думаю так дійсно було, дитина ше не вміла добре сигналізувати про свої потреби, відчувала дискомфорт, а з якого приводу ше не могла "зрозуміти")
я переважно бачила шо то або їсти хоче. або в туалет. або жарко і старалася виправити ситуацію і дитина переставала плакати
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Dashko » 01 березня 2013, 21:11

TYulia написав:- дитина здорова, зубів ще ніби не намічається
- виключно гв, без сосок і пустушок
- в підгузнику (але я певно його б ще більше розбуркала і знервувала, якщо ще броздівала)
- так ніби проблем нема, от тільки насторожило мене що за останній тиждень -100 грам :sad: молока ніби вдосталь, по грудях бачу. Бо так досі в нас було мінімум +200 грам в тиждень, а раз і +800

Тоді, думаю, можна поспостерігати. З часом розкажете, як ситуація. Поки що раджу:
- за вагу не переживати, зробіть тест на мокрі пеленки: порахуйте, скільки разів дитина пісяє на добу (має бути більше 12)
- якщо на сон заколисуєте, обовязково в кінці давайте груди, і після сну також.
- груди не примушуйте смоктати, можна просто частіше пропонувати,
- дуже раджу поексперементувати зі зняттям підгузника, можна не перевдівати, хай буде напів голенький, як варіант. Якраз зробите тест на мокрі пеленки :wink:
- ну і більше контакту з мамою ніколи не зашкодять

Доречі, а як малюк засинає на прогулянковий сон?
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 01 березня 2013, 21:14

Це за умови якщо немає сосок/бутилок, якщо є, то так починається відказ від грудей.

На жаль, відмова від грудей зустрічається і у випадках, коли немає сосок-пустушок. Хоча, справді, в більшості ситуацій якраз соски-пустушки стають головною причиною відмови.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей