Глобальні оголошення!

"Подяки" медперсоналу

Re: "Подяки" медперсоналу

Повідомлення Shalimar » 07 грудня 2012, 01:19

а в чем проявляется это "отношение"? какая их работа - пуповину перерезать?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Marichka » 11 грудня 2012, 01:52

Ми платили після пологів мало,бо не домовлялися.Відношення було,як до всіх.Пологами керувала в основному акушерка.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: "Подяки" медперсоналу.

Повідомлення Мата Харі » 17 лютого 2013, 19:29

Natalinda написав: А ну і ще коли я лежала на третьому поверсі, то та лікар яка веде після пологів і виписує, не виписувала мене поки я не дала гроші. Тобто постійно казала шо або сьогодні або завтра. Я їй кажу шо мені ж треба чоловіка попередити, а вона розвернулася і пішла. Як тільки я їй дала гроші відразу сказала йти збирати манатки.

Дівчатка та ж вас просто розводять, користуючись тим що ви тут вперше, нічого не знаєте, всього боїтесь і хочете щоб все було "правильно" і "гарно". якщо ви комусь хочете дати грошей - на здоров*я. якщо ж бачите такі справи - дійте. чому ви слухаєте і боїтесь якихось .... роддомовських? зібрали речі і кажете: ми ідем додому. все, допобачення. ви думаєте ви там комусь потрібні? вас випишуть в ту ж секунду. починають на вас тиснути кажете: зараз запишу наш з вами діалог на диктофон/ напишу скаргу головлікарю/ в прокуратуту/ в СЕС.

мамусі! нікого не бійтеся і вам ніхто нічого не зробить.
Мата Харі Офлайн

Повідомлення Natalinda » 18 лютого 2013, 15:47

Мата Харі звісно що ніхто нічого не зробить. Але краще мати на підхваті якихось "своїх" лікарів, щоб в разі не дай Бог чого можна було звернутися і тебе не послали туди, куди ти перед тим сама поривалася йти.
Я знала що мені до тієї лікарки ще прийдеться по певним причинам, тому записувати розмову на диктофон, а потім звертатися якось як на мене не зовсім гарно :confused:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення inna6787 » 19 лютого 2013, 04:13

я коли родила в грудні 2009 без домовленості то навіть не хотіла давати лікарці бо була дуже ужасна, але дала їй вже точно не памятаю певно 200 грн, а от акушерці дала тоді 150 бо помагала мені. А 8 місяців тому попала на зміну тої лікарки що хотіла і знайомої акушерки. За гроші навіть не натякнув ніхто, але мені дуже хотілось подякувати, бо реально ставлення і допомога при родах була суперська. лікарю дала 600 грн, а знайома "чуть не набила" :hi: коли я її сказала що хочу віддячити. Всеодно потім купила подарунок і так дала. Медсестрам не давала,хоч були приємні, просто їх там щодня нова приходила. Дитячій лікарці дала 50 грн бо особо нічого вона мені не допомагала. Всю роботу по догляду за дитинкою роблять ті медсестри які приходять перепеленати, передягнути і помити малечу, але їм не давала. ну і за той поліс певно 350 грн (чоловік платив тому не взяла до уваги), а і ще санітарці 50 грн дали.
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення Shalimar » 19 лютого 2013, 05:49

inna6787 написав:не хотіла давати лікарці бо була дуже ужасна

inna6787 написав:Всю роботу по догляду за дитинкою роблять ті медсестри які приходять перепеленати, передягнути і помити малечу

дивчита
то розкажить мени, темний, шо на пологах робить ликар???

и друге питання: породилля сами не можуть перепеленати, перевдягти, помити?....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення катюня » 19 лютого 2013, 09:51

у мене на перших пологах лікар не робив можна сказати нічого. все робила акушерка правда ми не домовлялися але платили тоді скільки треба було. на других пологах на ВПАКИ все робила лікар правда домовлялись но я була нею дуже задоволена і вдячна це була завідуюча другого поверху. КОСТИК .Н.К
катюня Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 36 раз.
Діти: хлопчик дівчинка

Повідомлення Tajga » 20 лютого 2013, 01:43

Shalimar написав:дивчита
то розкажить мени, темний, шо на пологах робить ликар???

Якщо приймає роди акушерка, то "алілуйя!" в тебе все добре і пречудово. Бо лікарі зазвичай все моніторять і на підхваті до серйозної справи. Вони і пологи приймуть, і заштопають при потребі, і незапланований КС проведуть, якщо знадобиться, і вся паперова робота, здається, на них, вони ведуть карти і всьо пишуть, тож виходить, за великим рахунком, мають більшу відповідальність. Вони керують всім процесом, навіть, якщо для тебе може бути це не очевидно (особливо, коли народжуєш :wink: )

Offtopic: Shalimar, твоя українська стає ліпше з кожним днем :clapping:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Re: "Подяки" медперсоналу.

Повідомлення Мата Харі » 21 лютого 2013, 15:05

я зрозуміла) треба виправити автора, щоб не скидалося що я переходжу на особистості. мій пост направлений на часті нарікання дівчат, які скаржаться що від них вимагають грошей, проте нічого не роблять, а платять і скаржаться далі.
Мата Харі Офлайн

Повідомлення Shalimar » 21 лютого 2013, 20:22

Tajga написав:Якщо приймає роди акушерка, то "алілуйя!" в тебе все добре і пречудово. Бо лікарі зазвичай все моніторять і на підхваті до серйозної справи. Вони і пологи приймуть, і заштопають при потребі, і незапланований КС проведуть, якщо знадобиться, і вся паперова робота, здається, на них, вони ведуть карти і всьо пишуть, тож виходить, за великим рахунком, мають більшу відповідальність. Вони керують всім процесом, навіть, якщо для тебе може бути це не очевидно (особливо, коли народжуєш :wink: )
Offtopic: Shalimar, твоя українська стає ліпше з кожним днем :clapping:

бггггг позичиш дишетку?? ))))))))))

Ок. Можно же врача вызвать - в случае осложнений, а роды примет акушерка, она и заштопает! )) не? меня штопала акушерка!! а бумажная работа - вообще на ассистентах и медсестрах! )) тоже не? )))
акушерка разве не обизнана на столько, чтобы керувать пологами? и шо там керувать? вроде роженица сама не знает, когда потуга, а когда стоп. "тужься" - "не тужься"
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей