Рижуля написав:А я в ситуації позичок виступаю якраз позичальником
Радмила написав:Працював зі мною один хлопчина у відділі. 6 років разом працювали. Як кажуть і в радості й в печалі, жили всі як одна сім'я. Я в декрет пішла і мені виплатили декретні от і прийшов він до мене їх позичити на тиждень. Терміново треба. А я знала, що він часом позичить на тиждень, а віддасть через 3. От і не позичила. Думаю, маля народиться, не буду за ним шукати.
А потім хлопчина пропав. Пішов у відпустку і не вернувся. І при цьому позичив по людях 15 тис. $. Позичав у всіх, в тому числі і в найкращих друзів. По сей день десь переховується. Жінку залишив з дитиною маленькою. Її потім всі кредитори діставали. І міліція тріпала.
А в батька свого друга хорошого позичив десь 3-4 тис. $ точно не пам'ятаю. Так батько того друга з тих нервів отримав інфаркт і потім помер. :(
Natalinda написав:Та я нагадую, щотижня, щоразу, щонагоди. Кажуть вже-вже, от точно на другий тждень віддамо...І таких тижнів вже ого-го. А нам не те щоб на дитину гроші потрібні були, а на лікування. А людям фіолетово, і поводяться ніби нічого не сталося. І сваритися з ними не є можливим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей