Глобальні оголошення!

Друзі що стануть ворогами?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Друзі що стануть ворогами?

Повідомлення Natalinda » 16 червня 2010, 00:12

Та я нагадую, щотижня, щоразу, щонагоди. Кажуть вже-вже, от точно на другий тждень віддамо...І таких тижнів вже ого-го. А нам не те щоб на дитину гроші потрібні були, а на лікування. А людям фіолетово, і поводяться ніби нічого не сталося :dash: . І сваритися з ними не є можливим :dash:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 18 червня 2010, 16:06

Знаєте, я теж позичила ще 4 роки тому чоловіковій мамі на операцюю 2000 грн. А потім воно забулося і тепер вона каже, що то інший син дав. Отак... Але я не нагадую, бо живу з ними...
А ще раз позичили 300$. Ще до кризи, коли долар був дешевий, а вже коли подорожав віддали гривнями по сторому курсу. З того часу я нікому нічого не позичаю і кажу, що немаю. Бо за свої кровні серце болить. Якби заробітки були великі, то таке, можна і подарувати борг, а так... Часом думаєш що краще купити, дитині курточку чи кусок м"яса тій таки дитині...
А якщо і позичаю то тільки тим людям, в яких впевнена на 200%. Зтаких тільки моя сестра і рідний дядько.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Naya » 18 червня 2010, 19:47

а я б посварилася.
хіба це друзі?
нашо такі, якшо вам на лікування ваші ж гроші віддати не хочуть.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Рижуля » 23 серпня 2010, 22:44

А я в ситуації позичок виступаю якраз позичальником ( тим кому позичили ;) ).
Позичила в подруги досить немалу для мене суму грошей ( 650 грн) десь пів року тому. І ніяк не можу зібрати всю суму, щоб їй віддати. Вона дівчина досить заможня, для неї це крапля в морі. Жодного разу не нагадала мені за борг, але я завжди при нагоді нагадувалась сама. Одного разу вона сказала, щоб я не хвилювалася і що вона ті гроші мені дарує ( знаю, що зробила це з чистого серця), але мені дуже незручно з такої ситуації...
Завжди, коли зутрічаємось, знаю, що я їй ВИННА, тому твердо собі обіцяла, що з першої зарплати ( а це вже буде за місяць :scare: :) ) я їй обов"язково зроблю коштовний подарнок ( бо думаю грошей вона не візьме).
Правильно я надумала, чи все-таки гроші віддати??
Зображення
Єдина справжня розкіш — це розкіш людського спілкування...
Рижуля Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 66 раз.
Діти: Макс 31.08.2007р.н., Тимофій 17.05.2013 р.н.

Повідомлення Melisa » 25 серпня 2010, 19:00

На мою думку, варто спробувати спочатку дати гроші. ну, вже як не візьме, тоді купуй, що запланувала. ;)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 19:02

Рижуля написав:А я в ситуації позичок виступаю якраз позичальником

Це я можу сказати і про себе :( Але ті, в кого я позичаю, знають що я віддаю все вчасно і тому позичають без вагань:) І я не всім позичаю, а лише "провіреним" :)
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Liljondr » 13 липня 2011, 22:42

Радмила написав:Працював зі мною один хлопчина у відділі. 6 років разом працювали. Як кажуть і в радості й в печалі, жили всі як одна сім'я. Я в декрет пішла і мені виплатили декретні от і прийшов він до мене їх позичити на тиждень. Терміново треба. А я знала, що він часом позичить на тиждень, а віддасть через 3. От і не позичила. Думаю, маля народиться, не буду за ним шукати.
А потім хлопчина пропав. Пішов у відпустку і не вернувся. І при цьому позичив по людях 15 тис. $. Позичав у всіх, в тому числі і в найкращих друзів. По сей день десь переховується. Жінку залишив з дитиною маленькою. Її потім всі кредитори діставали. І міліція тріпала.
А в батька свого друга хорошого позичив десь 3-4 тис. $ точно не пам'ятаю. Так батько того друга з тих нервів отримав інфаркт і потім помер. :(

а може цього хлопця і вживих вже немає? бо це не така сума щоб всі корні рвати. може він кудись впутався і не все відзбирав :(
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Liljondr » 13 липня 2011, 22:46

Natalinda написав:Та я нагадую, щотижня, щоразу, щонагоди. Кажуть вже-вже, от точно на другий тждень віддамо...І таких тижнів вже ого-го. А нам не те щоб на дитину гроші потрібні були, а на лікування. А людям фіолетово, і поводяться ніби нічого не сталося :dash: . І сваритися з ними не є можливим :dash:

ото "друзі" - а маєш свідків коли гроші давала?
а може запропонуй їм щось продати на таку суму чи вам подарувати цю річ, а ти вже сама продаси?
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення eney » 13 липня 2011, 23:28

в шию таких друзів!
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Natalinda » 14 липня 2011, 01:03

Liljondr свідків не було :( Гроші дали жінці, а чоловік її спочатку сказав шо за пару днів вирішить це питання, а потім відморозився, типу не йому ж позичали :(
А продавати там навіть не знаю чи ше шо :(
eney та давно ті друзі там, тобто навіть не там а ше в глибшому місці та і не друзі вони тепер....правда ше прикрість шо спільні друзі у нас є :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей