) Якби чоловік не ходив до батьків щотижня то вона певно малу і небачила б зовсім
Ті речі, які їй не подобались - охайно лежали в смітнику (мої улюблені подрані джинси!!!, чоловікова білизна, косметика, яка майже закінчувалася). Навіть наші заощадження були знайдені, посортовані і складені в конвертик. kamisia написав:Аліса, обалдеть, грубо говоря, повбивав би

Любов написав:Останнім часом чомусь не можу порозумітися зі своєю свекрухою :( . Ні, я нічого проти неї не маю, вона добра. Тільки відколи народився малюк вона змінилася чи то я іншою стала, сентиментальною якоюсь, почала все сприймати не так як колись. Раніше на таке могла і уваги не звернути. Сама себе не розумію. Постійно якісь поради мені дає, як і коли годувати, як одягати, в слінгу не носити, бо на руках вона краще носитиме. :x Не хочу такої допомоги. От плаче дитина, напевно зубки ріжуться, бо тягне в рот все підряд і чухає ясная, стараюся заспокоїти, а вона стане над головою в той момент і допитується чого ж то він так плаче. Не маю вже сили їй пояснювати чого дитя плаче, або чого я не хочу щоб вона знаходилась в кімнаті, коли я годую маля.
. Навіть халат свій привезла, поки я лежала в пологовому :x Тільки те шефство було таким дурним "Не лізь до дитини руками", "Не гладь його поголові", " не беріть дитину на руки" :evil: і противало це шефство рівно годину, поки розпивалося шампанське за наше повернення з пологового
.
.
Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей