nadusha » 15 лютого 2013, 10:12
Дівоньки! Моя думка, щоб схуднути і втримати вагу треба вибрати з відомих рекомендацій, ті, котрих точно зможеш дотримуватись не тиждень-два, а хоча б рік... Я для себе обрала таке:
1. Мінімум мучного, випічки - Їм без хліба, вже 7 років п"ю чай, каву без цукру. Калорійне - в першій частині дня. Вечеря до 18:00 (в мене не виходить, бо вечеря - сімейний ритуал, коли ми всі разом за столом. То я їм половину порціїї, побільше салатику, поменше калорійного. Чула, що потрібно їсти чайною ложкою, або хоча б по чуть-чуть набирати на виделку). Цукерочки, тортики - по ДУЖЕ великих святах.
2. Побільше фізичних навантажень: збираємо іграшки - присідаємо за кожною, дивимось фільм - в той час крутимо коло, диск, піднімаємо ноги через табуретку (вправи за бажанням). Є можливість і бажання піднятись без ліфта - вперед (або пройтись декілька зупинок). В планах у мене ще ранкова пробіжка, але поки що в планах... Прес то теж у планах, бо реально мені його важко качати, легше в положенні лежачи підіймати обидві ноги...
3. Є хвилинка вільного часу (наприклад малі гарно граються)- кручу коло, диск, роблю вправи.
4. Контрастний душ, розтирання такою штукенцією з дерев"яними горбиками.
Здається то увесь мій асортимент... Буду поповнювати...
На дієтах не сиділа ніколи, бо немаю сили волі...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.