Marichka » 13 лютого 2013, 10:10
Дякую,що так багато написали.Так цікаво читати різні думки,всі поважаю і розумію,бо в кожного по різному.Розумію,хто з 1 тижня стає і хто йде на 30 чи взагалі відмовляється:)
На облік я стала,вже писала,але щось повідомлення немає.Ще напишу у відповідній темі.
Чому пізніше?! По перше,це друга вагітність і маю уявлення,що таке ходити до лікарів.Перша вагітність протікала ідеально,три роки тому.Мені навіть вітамінів не виписували:)Ходила чемно від початку майже щотижня,відпрошувалась з роботи,стояла по 2год в чергах.Мене тільки важили,міряли і тиск вимірювали старим тонометром,часом перемірювали в сусідньому кабінеті справним.І виписували проходити аналізи.Я все вчасно робила,навіть не думала,що можна по іншому.Пройшла Школу Материнства.Народила на 40 тижні.Все добре.Стояла в ЖК№2 в Шах М.Д.
Друга вагітність запланована.Живемо тепер 50 км від Тернополя,все нормально.Постійно з дитиною,бо садочку в нас немає.Не бачила необхідності так швидко ставати на облік,їздити в морози і епідемії,дитину таскати по громадських місцях і сама ходити по чергах.Для себе знала,що аналізи нормальні.Пила лише фолієву кислоту.На облік стала на 19 тижні.І вже була що через шість днів:)Лікар "не сварився".Занесла вже два пакети,"щоб здружитись",але від щирого серця,зовсім не шкодуючи.Нарікань не маю,але,що їздити часто і часом без причини,то факт:)