Глобальні оголошення!



Стейки

Модератор: irinka

Re: Стейки

Повідомлення гра з вогнем » 30 січня 2013, 18:12

я колись тж робила стейк так як Флешка, а зараз не має пидходящої сковорідки
сковорідка має бути дуже добре нагріта, дійсно не потрібно давати ніякого масла, олії
але писля смаження я ше клала у закриту посуду на пару хвилин

Ірінка, а гарне м'ясо то те яке 20 днів полежало, тіпу класика стейку :hi:
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Стейки

Повідомлення irinka » 30 січня 2013, 19:06

гра з вогнем написав:Ірінка, а гарне м'ясо то те яке 20 днів полежало, тіпу класика стейку


ні, має бути відповідна частина з якої роблять стейк. Стейки роблять з телячого або свинячого філе, а не те що продають в магазинах "буцімто стейки" і ще велику роль відіграє нарізка, якщо неправильно нарізати то мясо буде жорстке і тверде. Потрібно нарізати поперек а не вздовж волокон.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Стейки

Повідомлення mariana » 30 січня 2013, 19:24

Класичні стейки готують не з свинини і телятини, а з яловичини, яка має прожилки жиру (так зване мармурове м"ясо). Чесно кажучи в нас не бачила такого м"яса. дівчата ви готували стейки з яловичини? якщо так, то де купували м"ясо? І я знаю що м"ясо не маринується. просто сіль і перець і на сковорідку без жиру, тоді можна говорити що то натуральний стейк.
mariana Офлайн


Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 841
З нами з: 12 листопада 2010, 01:31
Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Стейки

Повідомлення гра з вогнем » 30 січня 2013, 19:29

я не готувала з яловичини. тільки їла :)
напевно я не гурман, бо мені з свинини подобається так само :)

а найбільше люблю стейки на грилі :love:
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Стейки

Повідомлення irinka » 30 січня 2013, 19:30

Давно відомо, що якщо м'ясо перед термічною обробкою витримати деякий час в суміші спецій та інших інгредієнтів, яку ми зазвичай називаємо маринадом, воно набуває особливий аромат і смак, стає більш соковитим і ніжним. Спочатку стейком називали шматок м'яса, вирізаний з туші тварини поперек волокон. Як правило, стейки готували з яловичини або телятини. Проте в даний час це поняття набуло більш широке застосування: стейки також роблять з м'яса птиці (наприклад, індички) і риби (наприклад, форелі або сьомги).
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Стейки

Повідомлення krapk@ » 30 січня 2013, 20:38

свинина яловичина телятина, мені особисто все подпбається, голвоне що мясо!!!! Але стейк має бути жирніший. Як же я обожнюю його. Але не заморочуюся і роблю шніцелі (място пісне як на відбивні тежкусками по 3 см)---- його в яйці купаю і в паніровочних сухарях-спробуйте не пожалкуєте!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 2323
З нами з: 17 листопада 2009, 23:30
Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Стейки

Повідомлення flash-ka » 30 січня 2013, 21:55

irinka в неті повно чудес
Зображення
flash-ka Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 1391
З нами з: 10 липня 2012, 12:49
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Re: Стейки

Повідомлення irinka » 30 січня 2013, 21:58

flash-ka я вже неодноразово з цим стикалася, тому я знаю що говорю. Я написала від себе, а потім вже просто кинула цитату з інтернету щоб ви просто побачили що таке дійсно є, а не переконували мене в тому що стейки не маринуються!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Стейки

Повідомлення Ленка » 30 січня 2013, 22:11

Я люблю стейк свинний але з ребром. Маринад роблю з тертої цибулі на дрібній терці, майонезу, солі і перцю. Нічку маринується, тоді розігріваю сковородку, каплю олії і ставлю стейк. Треба дуже гарячу сковородку щоб він зразу підпікся, тоді всі соки залишуться в ньому, до хвилин 7. Далі ставлю в духовку, сковородку накриваю фольгою на хвилин 20, відкрити і пропекти на середньому вогні. М.м.м... смакота, сочне, рожеве.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 327
З нами з: 18 листопада 2012, 00:39
Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Re: Стейки

Повідомлення гра з вогнем » 30 січня 2013, 22:11

думаю кому як смакує, так і роблять.
ми робимо по всякому :working:

але вже давно не робили, коли переїзджади не взяли гриль, а новий ше не придбали :(
гра з вогнем Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 6099
З нами з: 23 листопада 2009, 17:43
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей