сковорідка має бути дуже добре нагріта, дійсно не потрібно давати ніякого масла, олії
але писля смаження я ше клала у закриту посуду на пару хвилин
Ірінка, а гарне м'ясо то те яке 20 днів полежало, тіпу класика стейку
![хі хі :hi:](./images/smilies/boy/mocking.gif)
Модератор: irinka
гра з вогнем написав:Ірінка, а гарне м'ясо то те яке 20 днів полежало, тіпу класика стейку
Давно відомо, що якщо м'ясо перед термічною обробкою витримати деякий час в суміші спецій та інших інгредієнтів, яку ми зазвичай називаємо маринадом, воно набуває особливий аромат і смак, стає більш соковитим і ніжним. Спочатку стейком називали шматок м'яса, вирізаний з туші тварини поперек волокон. Як правило, стейки готували з яловичини або телятини. Проте в даний час це поняття набуло більш широке застосування: стейки також роблять з м'яса птиці (наприклад, індички) і риби (наприклад, форелі або сьомги).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей