Глобальні оголошення!

Вберегти дитину від грипу та ГРВІ

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Вберегти дитину від грипу та ГРВІ

Повідомлення Dribchuk » 24 січня 2013, 22:00

Alisa погоджуюся на всі 100% - вірус штука така що найбільше чіпляється в закритих приміщеннях, але все ж є батьки які ходять на роботу і можуть "принести" вірус додому, так само старші дітки що ходять в школу-садок можуть заразити меншеньких.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення мама » 25 січня 2013, 22:19

Я противник всяких імуностимуляторів (імунал. афлубін. анаферон тощо). Вважаю їх звичайним викачуванням грошей. Потрібно добре харчуватися, забути про шкідливі звички і т.п. Імунітет не треба заглушувати хімією, організм має сам справлятися :wink:
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення мама » 25 січня 2013, 22:24

| +
анаферон пустишка. не хочу розводити пустопорожню дискусію.
для початку напишу, що я маю червоний диплом магістра хімії і трошки розбираюся в концентраціях, діючих речовинах і т.п.

в інструкції до анаферону вказано щодо діючих речовин:
Цитувати
діюча речовина: 1 таблетка містить антитіла до гамма-інтерферону людини афінно очищені: суміш гомеопатичних розведень С12, С30 та С50 – 3 мг;

що таке гомеопатичні розведення можна прочитати от наприклад в наступній статті
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0.B8.D0.B8

на хлопський розум можна процес розведення описати так: беруть інтерферон (чистий), відбирають 1 грам і розводять в 99 грамах води. Отримують 100грамів (99+1) 1%-го водного розчину інтерферону. Це є розведення С1 (!!!!), тобто лише перше. Далі працюють з отриманим 1% розчином. Відбирається 1 грам 1% розчину і знову розводиться в 99 грамах води. Тобто концентрація діючої речовини зменшилася в 100 разів, отримали 0,01% розчин. Це є розведення С2. Після розведення С3 концентрація діючої речовини зменшується ще в 100 разів і отримуємо 0,0001% розчин. Після розведення С3 маса ДІЮЧОЇ речовини, тобто інтерферону в розчині становить 0,000001г. На цьому етапі препарат анаферон можна вже викидати в смітник, тому що така кількість інтерферону взагалі не відчутна організмом, а це лише ТРЕТЄ розведення. Після всіх розведень, розчин висушують до сухого залишку, додають допоміжні речовини і вуаля...А в інструкції написано С12, С30, С50.....З кожним С-розведенням концентрація діючої речовини зменшується в 100 раз.

Анаферон це є розвод на гроші.... Як і всі решту гомеопатичні препарати....
Лікарі призначають - це чи не основний аргумент, який переконує вживати такі препарати, але лікарі не завжди навіть інструкцію читають, вони більше слухають торгового агента, що препарат противірусний і т.п. Крім того, лікар практично нічим не ризикує, призначаючи гомеопатичний препарат, адже по суті він призначає глюкозу і стеарат магнію, з якого штампують таблеточки. Аргумент, що ці препарати допомагають - неможливо довести що допоміг саме препарат, тому що ніхто не знає скільки хворіла би дитина без цього препарату, цю величину ніяк не можна встановити і виміряти, бо захворювання завжди мають різну картину - збудник чи їх сукупність, імунну відповідь на цього збудника і т.п.
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення krapk@ » 27 січня 2013, 00:17

я б не була так акатегорична до всієї гомеопатії (не плутити з фітотерапією),хоч щодо анаферону згідна. Є тисячі тверджень і підтверджень, що традиційна медицина не допомагала-лікарі розводили руками, а якісь чудо-крапельки з трав постаивли людину на ноги. Я далеко йти не буду, ми лікуємося краплями Д.Зубицького від аденоїдів-результат так сказати на лице.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 27 січня 2013, 00:25

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Dribchuk » 27 січня 2013, 01:05

krapk@ напишіть будь ласка де проходили консультацію Зубицьких щодо аденоїдів, якщо можна в ПП телефон до них. Зараз маєм ту саму проблему, лкарі наполягають удаляти - я категорично проти.
І ше, я завжди думала що Зубицькі лікують фітотерапією, а не гомеопатією. Чи вони тепер трохи змінили напрямок діяльності?
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 27 січня 2013, 12:41

Дівчатка, бережіть своїх малят. Ми прихворіли, думала звичайне ОРЗ. Але на 2 день хвороби потрапили в лікарню. :scare: Попередньо бронхіт, але є підозра на пневмонію. Лікарі кажуть, пішов грипп якоїсь форми, який дуже любить бронхи. Дуже часто трапляються саме ускладнення пов'язані з бронхітом та запаленням легень. Лікарні переповнені. Будьте переповненні. Уникайте скупчення народу, більше гуляйте на свіжому повітрі, провітрюйте приміщення, підтримуйте адекватну температуру і вологість дома. Нехай Бог вбереже Ваших діток.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Marichka » 27 січня 2013, 13:45

СМС-виздоровлюйте!!!Так шкода малятка!!!Хай Даринка поправляється!!!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Dribchuk » 27 січня 2013, 14:03

Sms Виздоровлюйте! Ми теж захворіли. В Ані сильний насморк, але без температури. В вас була температура? Бо я теж за грип дуже переживаю! :scare:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 27 січня 2013, 14:49

Лечитесь и выздоравливайте!!!

Дрибчук, температура бывает же не только при гриппе(
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість