Глобальні оголошення!

Обережно! Шахраї!

Модератори: олеся, Любов

Re: Обережно! Шахраї!!!

Повідомлення irinka » 24 січня 2013, 10:01

Sms написав:Можливі інші варіанти, але гроші з карт так просто не зникають. :yes:

Ну не просто так, але навіть якщо в жінки є заборгованість, то її повинні були попередити, а не знімати гроші без її відома, тому і пишу що просто так, тобто без попередження!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Sms » 24 січня 2013, 11:02

irinka написав:
Sms написав:Можливі інші варіанти, але гроші з карт так просто не зникають. :yes:

Ну не просто так, але навіть якщо в жінки є заборгованість, то її повинні були попередити, а не знімати гроші без її відома, тому і пишу що просто так, тобто без попередження!

Жінка підписує договір по кредиту, по якому зобов'язується платити до певного числа кожного місяця, певну суму. То якщо жінка не вносить оплату вчасно банк знімає ці гроші з карти. Чого банк має ще раз додатково просити клієнта погасити забов'язання? Вона ж договір підписала! Це ж не дитячий садок.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення irinka » 24 січня 2013, 11:22

Sms Який кредит, до чого тут кредит? :dash: Ти читала статтю?
- У мене зникли гроші з картки на яку я отримую зарплату, - розповідає тернополянка Надія Андрухів. - У банку сказали, що вони нічого не знають, як мені тепер повернути свої збереження і куди звертатись?

В жінки зникли гроші з карточки просто так ні з того ні з сього, а причину вона якраз намагається зясувати.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 24 січня 2013, 11:25

Повідомлення Модератора М
Дівчата, в цій темі обговорюємо шахраїв, тема створена для того, щоб ви ознайомились і не стикалися в подальшому з подібними проблемами.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 24 січня 2013, 11:33

irinka Ну не могли гроші просто зникнути, банк може прослідкувати де і коли були зняті гроші. І по ходу вияснити як це сталося. Якщо це сталося по вині жінки - сказала комусь пін-код, чи пароль, тоді банк звичайно грошей не поверне, це вже буде справа міліції. Якщо працівники банку відмовляються виясняти час та місце зняття грошей потрібно звертатися по гарячих лініях в Дніпропетровськ і там жалітися на конкретного працівника який відмовляється щось робити.
Зазвичай такі ситуації трапляються через непоінформованість наших людей і через безпечність (приклеювання пін-коду скотчем до карточки і т.д. - сама таке не раз бачила.)
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 24 січня 2013, 13:32

irinka написав:Sms Який кредит, до чого тут кредит? :dash: Ти читала статтю?
- У мене зникли гроші з картки на яку я отримую зарплату, - розповідає тернополянка Надія Андрухів. - У банку сказали, що вони нічого не знають, як мені тепер повернути свої збереження і куди звертатись?

В жінки зникли гроші з карточки просто так ні з того ні з сього, а причину вона якраз намагається зясувати.

Давайте не будемо тикати один одному, я до всіх звертаюся на Ви :wink: :rose: Я читала статтю:) Наші люди люблять отако сказати , що банк вкрав гроші і зачасту про свої забов'язання по кредиту забувають! Я працювала у цій сфері і знаю, про що кажу. :yes: За свої 7 років роботи в банку неодноразово з тим зтикалася і жодного разу не було, що гроші просто зникли собі! Тому написала, що ймовірніше за все могло статися.
Друге питання в кваліфікації працівників банку, може якесь нове , малоосвідчене дівчисько таке і сказало. То тут тре адміністративні методи впливу до неї зстосовувати. Але те, що гроші не зникли - це 100%.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 24 січня 2013, 13:53

Sms написав:Давайте не будемо тикати один одному, я до всіх звертаюся на Ви :wink: :rose:

ну, ми тут всі на Ти говоримо. Це не через неповагу до когось особисто. Якщо хтось бажає, то до нього можемо і на ВИ :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення олеся » 24 січня 2013, 14:37

Знайомі розраховувалися карточкою в супермаркеті вийшло на суму коло 100гр, приходить повідомлення що зняті кошти, через кілька хв ще одне смс але на суму 500-600гр... Виявилося що касир ніби забула щось там закрити і зняли ту суму... непогано вийшло)))
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення oksa_mal » 24 січня 2013, 15:20

Була в мене сьогодні пригода. Пішла знімати гроші в банкоматі приват, і помилково ввела пін-код з іншої приватівської картки :dash: , на моніторі написало що 5 спроб і заблокують, потім ввела правильний код, зняла гроші, і ще навіть не встигла їх положити в сумку як вже чоловік дзвонить і питає що я з пін-кодами намутила, бо йому смс прийшло. Оперативно...навіть не думала що це так моментально спрацьовує
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Sms » 24 січня 2013, 16:23

taranjka написав:
Sms написав:Давайте не будемо тикати один одному, я до всіх звертаюся на Ви :wink: :rose:

ну, ми тут всі на Ти говоримо. Це не через неповагу до когось особисто. Якщо хтось бажає, то до нього можемо і на ВИ :yes:

я не проти, але не у такій формі.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей