Lesya написав:В мене питання. НАЩО здорову дитину писати в санаторну групу де діти з туберкульозом, чи з підвищеною чутливістю до нього? Не краще здорову дитину водити з здоровими? От пішла зараз мода на спеціалізовані садки, здоровим купують довідки а тим, хто реально потребує місця вже нема. Ну ще можу зрозуміти ситуацію, коли 2 дитини з малою різницею у віці, тоді садік відповідно до першої дитини - очний, ортопедичний......
Я малого веду 10 хв в садок, але рука не піднялася зробити фіктивну довідку, щоб водити в інший 5 хв. Боюся того, що слова стають матеріальними і з фіктивної проблема стане реальною.
Во-первых, много справок липовых.
Во-вторых, детей с туберкулезом в садиках, где также группы для здоровых детей, не должно быть.
В-третьих, лично моя ситуация - абсолютно не дань моде.
В-четвертых, в этой группе мало детей, и кто реально нуждается в месте, это место получил или может получить без проблем.
В-пятых, это мой самый оптимальный вариант, в ортопедическом и остальных поблизости - по 40 детей в группе. Водить в группу 41-м, возить в садик на маршрутке, или платить 65-85 грн/ день за садик у меня пока нет желания и возможности.
В-шестых, у меня один ребенок, но это не значит, что я до 6-7 лет должна сидеть дома, потому что садики типа переполнены.