Глобальні оголошення!

Різнорасові стосунки

Різнорасові стосунки

Повідомлення мешканка » 08 липня 2010, 09:39

Маємо яскраві приклади, коли по Тернополі чемчикують пари: українка+араб, чи індус, чи негер... тощо.... Що ви думаєте, про створення сім"ї з людьми іншої раси, національності?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: Різнорасові стосунки

Повідомлення Naya » 08 липня 2010, 09:55

думати одне, а шо там насправді знають лиш вони..
я не засуджую, але й не розумію ...бо то зовсім інша культура, інший менталітет, інші цінності в людей.
хоча може саме через це їм цікавіше одне з одним...допоки конфетно-букетний період триває, а от потім?
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення бережаночка » 08 липня 2010, 10:18

а мені було б страшно жити з людиною в якої настільки різниться виховання,традиції і погляди на роль жінки в сім"ї
Я не засуджую просто не хотіла б бути одною з такого подружжя
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Natalinda » 08 липня 2010, 11:41

Я мала знайомого сірійця. Не можу сказати що ми з ним зустрічалися, адже бачилися встого кілька разів. Він дав зрозуміти шо хоче він, я дала зрозуміти що я цього не хочу. (Хороший друг з мед. інституту розповів про невідомі науці венеричні хвороби :lol: і сказав що забє мене, якщо я навіть подумаю про щось таке :D )
Згідна з Naya в період конхфетів і букетів цікаво надзвичайно: інша культура, та що там культура - інший світ. За тих кілька зустрічей в парку на лавочці я дізналася багато цікавого про життя в Сирії...але навіть близько не було думки, що я хотіла б там жити та ще й з ним.

Тут от в нас відношення до жінок не завжди норамальним можна назвати, а в них воно тим більше далеко не трепетне.

Наших дівчат, які зустрічаються з ними за гроші і за них же сплять я засуджую, хоча впевнена що іноді буває справжнє кохання.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 10 липня 2010, 00:40

Маю знайомі дві пари-українка+негр, укр+араб(пакестанець ніби). Гарно собі живуть тут. В першої пари 2 гарних діточок, в другої-прекрасний хлопчик,чудові стосунки,так що я вірю,що кохання між ними існує і можна знайти другу половинку іншої раси. Хоча я, як не чудово до них ставлюся,напевно, не змогла б...А може і змогла б, не знаю, не пробувала і вже не попробую..))))))
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 12 липня 2010, 08:49

Я проти різно-расових стосунків... (але поважаю вільний вибір кожної людини). Думаю, що надзвичайно важко побудувати сім"ю з людиною, яка не поділяє традиції, історію, релігію, менталітет та і ще цілу купу дрібничок, які грають чималу роль у формуванні сім"ї. Мала власний досвід і тому скажу, що, коли проходить ейфорія кохання і треба шукати якесь підґрунтя для стосунків, то в даному випадку, його знайти, практично, не можливо. В такому випадку хтось один має зректися власних традицій та перейняти все це від іншого. Можливо, є люди, яких виховали несвідомими і для них ці "нюанси" не мають важливого значення...але в мене зовсім не таке виховання тому я й не змогла. Коли будуєш сім"ю, а, особливо, коли з"являються діти-тоді всі ці речі і випливають назовні... Багацько питань, на які так важко знайти відповідь і піти на компроміс: яку віру сповідуватиме дитина, які культурні цінності їй прищепити, як саме її виховувати і т.д.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 13 серпня 2010, 00:22

Я не можу сказати, що "проти", але і не впевнена, що "за". Єдине, що мені подобається, так це їхні спільні дітки :) . Вони такі смагляві і з кудрявим волоссячком, що просто намилуватись неможливо. ;) Це я зараз говорю про сім"ю африканця та європейки.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення LeeLoo » 13 серпня 2010, 08:38

A ja stavljusja do takux stosynkiv zovsim spokijno-jakwo jim dobre razom-to ne ba4y v tomy ni4ogo poganogo...Ce v nas mogluvo vse duvno-a jakwo vzjatu inwi krajinu-to tam tak ne duvyjytjsja .
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Nymydora » 13 серпня 2010, 21:44

Nelya написав:Я не можу сказати, що "проти", але і не впевнена, що "за". Єдине, що мені подобається, так це їхні спільні дітки :) . Вони такі смагляві і з кудрявим волоссячком, що просто намилуватись неможливо. ;) Це я зараз говорю про сім"ю африканця та європейки.

ага, ага, за те є шанси, що внуки будуть більш ніж смагляві.
Як в анекдоті:

Іде Іван селом, веде за руку негреня. Петро гукає до нього:
- Куме, а що це в тебе внук чорний?
- Так зате не москаль!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2011, 23:03

і в мене вже навіть є внуки від таких стосунків :lol: (мається на увазі лялька)

Зображення
Востаннє редагувалось Перлинка в 23 березня 2011, 11:46, всього редагувалось 2 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей