Незабаром літо. У вас є секрети як гарно "посмажитись" на сонці? І чи взагалі це потрібно нам і дітям?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Я користуюся автозагаром. І то лише ноги. Бо завше білі. А руки ілице загоряють в процесі гуляння з дитям вранці в 9-11 годині. Не пізніше. Не люблю сонця
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
В мене така шкіра, шо хіба автозагар візьме Взагалі добре час від часу під час процесу загаряння у воду залазити і сохнути на сонці. В мене коліжанка за тиждень часу чоколядова робиться за таким методом.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
А я колись так загорала на даху. з водою. То треба було солону воду. Вона найкраща. ми бризкалися і були ніби на морі)))) Але я після вагітностей перестала загорати((( Навіть солярії не дуже беруть. Шкіра втратила властивість чи шо...
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
а я десь читала, що не варто зловживати засмагою. тому стараюся не засмагати. кремом пацькаюся, як не забуду :oops: в нас є знайомий. ми як їдем до води, то всі посилено мажуться кремами від засмаги, а він для засмаги. ходить потім, як старий дід. якийсь неприродньо темно-коричневий.
а я гарно загоряю. І колір такий кльовий виходить - ну, мені подобається :) На фоні білого, блондиностого і синьоокого синика виглядає ефектно - питають, чи без малого на море їздили.
та й чого? я минулого літа так гарно загоріла (в соновному в лісі, в тіньочку), що питали за море :) А один мій знайомий загорів в селі так, що я здалеку його з негром спутала....
я колись чула, що степова засмага за кольором відрізняється від морської :???:
було б цікаво як там на справді.
а я колись в інституті отримала алергію на сонце і після того випадку не загораю, ну щоб до шоколадного. деколи трішки. а ще як заміж виходила, хотіла красівою бути, то теж дуже файно згоріла під лампами і в мене була велика червона пляма на всьо декольте. :D