happymami » 13 січня 2013, 02:32
Я на Карєніну іду в середу, коли воно вполовину дешевше. Бо вирішила для себе, шо за повну ціну воно мені задороге, бо не надто цікаве. Чула відгуки різні - хочу мати свою думку. Чула таке:
1. дуже багато еротики і сексу у фільмі. Автор п'єси куритт в гробу від такої екранізації
2. бідні декорації
3. Кіра Найтлі - чудово грає і правдоподібно. Але її типаж - зовсім не російська Анна. Яка мала би бути грудаста і така вся русская. А не худа і костлява
4. хто не читав цього твору - навіть нема чого іти. Підліткам також. Кажуть, що 20-літні тупо виходять з залу під час перегляду фільму. Бо не розуміють про шо то
5. незрозумілі переходи між реальністю і театром
6. Вронський - чудесний
Вроді все, що згадала)))) Між іншим, час від часу по середах я хожу на фільми, котрі уже дешевші в прокаті (там в середу день глядача). На сеанси після 19.00. За тиждень бронюю місця для поцілунків- там чудесно переглядати фільми на тих диванчиках. Оскільки постійно пари для таких речей не маю, то можу для бажаючих оранізовувати такі культпоходи в кіно, бо й так постійно з собою тягну, кого можу))) Ще на слідуючу середу (23 січня) іду на "Життя Пі". Але там вже зібрала компанію на сеанс на 20.00 вроді. Якби хтось дуже хтів, то до 17 січня напишіть мені в ПП - буду бронювати диванчики ;)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))