Глобальні оголошення!

Розмова християнки з християнами )))

Модератори: олеся, Tajga

Re: розмова християнки з християнами )))

Повідомлення гра з вогнем » 09 червня 2012, 19:56

Якби він був правильно вихований,як чоловік ,на плечі якого мають лягати всі ці проблеми незважаючи ні на які обставини,я б з задоволенням була гендерно нерівною,відповідно смиренною дружиною,так як написано в Біблії.

Як я бачу ви також вибірково слідуєте тому що навчає церква,бо ... розлучення з хтивим недуховним,егоїстичним чоловіком для Вас як для доброї християнки недопустиме.

а для тебе допустиме? особливо в контексті того що саме чоловік спонукає тебе до гендерної нерівності, котру ти так чи інакше пропагуєш стилем свого життя і котра веде до збільшенн кількості абортів?
адже ти так безапеляційно в інших темах говориш про те, що непотрібні такі чоловіки дівчатм, якщо вони спонукають їх до порушення Бібілійних приписів.
ти або смиренна дружина або ні, або дотримуєшся писання, або ні. третього не дано.

окрім того, головне ж не достаток, а любов
щасливих дітей,які зростають може не в розкошах,але в любові

чому ж тоді женешся за достатком, порушуючи при цьому власні переконання?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 20:54

гра з вогнем написав: котру ти так чи інакше пропагуєш стилем свого життя і котра веде до збільшенн кількості абортів?

В смислі ,який звязок?Я стилем свого життя пропагую народжувати і любити своїх дітей,народжувати багато ,бо хочу ще.Не думаю що хтось дивлячись на мене зробить аборт,це просто неможливо.Дивлячись на якусь бездітну успішну карєристку -так,дивлячись на мен
е-ніколи.Бо я я краз наглядний приклад для тих хто боїться мати багато дітей в страху перед злиднями,чи що вони стануть на заваді самореалізації.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 21:06

гра з вогнем написав:окрім того, головне ж не достаток, а любов
щасливих дітей,які зростають може не в розкошах,але в любові

чому ж тоді женешся за достатком, порушуючи при цьому власні переконання?

любов не виключає достаток,достаток доповнює любов,як один з проявів турботи.Якщо є вже життя ,нове життя, любов ,то чому б йому при можливості не дати ще й достаток?

але що заважає дати життя,якщо є любов і можливо тимчасово нема достатку ?

хто тобі сказав що я женусь?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 21:14

гра з вогнем написав:адже ти так безапеляційно в інших темах говориш про те, що непотрібні такі чоловіки дівчатм, якщо вони спонукають їх до порушення Бібілійних приписів.
ти або смиренна дружина або ні, або дотримуєшся писання, або ні. третього не дано.

приписи від приписів різняться

коли постає вибір задовільнити чоловіка і вбити чи покалічити дитину або себе-я б за такого чоловіка не трималась

коли постає питання рівноправних стосунків між чоловіком та дружиною ,чи розлучення,мені здається другий варант смішний.
Бо я особисто ,щоб ти не говорила ,народжуючи через рік нічого крім народжуваності не пропагую і шкоди цим нікому не завдаю.А про те що у нас з чоловіком рівноправні стосунки з його подачі ,мало хто знає,як пише марі,ні в кого з нас це на лобі не написано,і ніхто б може й не знав,якби я не була такою щирою і більше вміла вдавати так як треба,а не так як є насправді.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Розмова християнки з християнами

Повідомлення nelly » 11 січня 2013, 00:55

"Будьте ж милосердні, як і Отець ваш милосердний! Також не судіть, щоб не суджено й вас ..."
Луки 6:36-38
На мою думку, справжній віруючий християнин ніколи не буде ображати тих хто не належить до певного віросповідання, Церкви спільноти. Бог коли прийде на землю вдруге не спитає скільки рядків Біблії ти читав в день і виписував їх на листочок (хоч це не мало важливо), скільком людям ти втовкмачив, що вони вірять не в ТАКОГО Христа як ти, а спитає скільки любові було в Твоєму серці до ближніх ( не зважаючи на те, в яку Церкву вони ходять), скільки вчинків милосердя Ти вчинив і т.д.
Серед моїх знайомих є багато православних, католиків, протестантів і декілька Свідків. Серед усіх представників даних Церков є ті, які живуть по-християнськи, а є ті,які лиш думають,що вони такі. Мої близькі родичі - баптисти, але поки тривали наші дискусії про віросповідання, вони ніколи мені не говорили, що Бог любить тебе саме такою, яка Ти є, що ми всі маємо любити один одного, а постійно розмова йшла, що ЇХНЯ Церква най най най. Одного разу багато років назад ця тема була просто закрита, тому що нікому не потрібне постійне доказування не зрозуміло чого. Просвітери церкви в яку ходять мої родичі свого часу налагодили роботу з Норвегією і всю допомогу яка йшла в село прихожанам дерибанили собі додому. То тепер так і є, що вожді церкви мають по пару бізнесів, а майже всі прихожани при своїх інтересах ( бо в селі з заробітком дуже туго). Тепер мій родич навіть дозволяє собі 100 гр. горілки випити, бо вже не бачить у цьому аж такого чогось погано, його віра похитнулася бо вожді церкви не були справжніми провідниками Істини.
Своїм дописом не хочу нікого ображати і вивищувати. Недоліки є у всіх, адже лиш Господь досконалий і безгрішний.Просто закликаю усіх не шукати поганого у віросповіданнях, а щиро вірити в Христа, любити ближніх, бути милосердним, виконувати Божі заповіді і надіятися на спасіння. Чого і собі бажаю :():
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2013, 02:30

Просвітери церкви в яку ходять мої родичі свого часу налагодили роботу з Норвегією і всю допомогу яка йшла в село прихожанам дерибанили собі додому. То тепер так і є, що вожді церкви мають по пару бізнесів, а майже всі прихожани при своїх інтересах ( бо в селі з заробітком дуже туго). Тепер мій родич навіть дозволяє собі 100 гр. горілки випити, бо вже не бачить у цьому аж такого чогось погано, його віра похитнулася бо вожді церкви не були справжніми провідниками Істини.
Своїм дописом не хочу нікого ображати і вивищувати.

Невже?Якби все було так гарно як ти написала вище ,ти б залишила цю тему без коментарів ,та ще й таких .Чим ти відрізняєшся від тих кому робиш зауваження?
Зараз я буду розписувати скільки раз бачила як греко-католицькі священники не просто 100 грам пють,а бухають і в прямому сенсі слова їдуть додому назюзяні,перед тим відправивиши урочисту літургію .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2013, 03:02

а ви потім їм руки цілуєте і на колінах повзаєте ,головне будьте милостивими )

а те що в Біблії описано яким має бути духовний наставник ,нікого особливо не має турбувати ,бо її вам читати не обовязково ,ви ж там ітак нічого не поймете ,а якшо поймете то впадете в єресь без розяснень тих шо на дозвіллі пивнушки освячують :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 11 січня 2013, 10:40

Не знаю,Перлинко,чого ти вибрала саме священиків УГКЦ?!Думаю,кожен має дивитись на себе.А приклад в нас один-Ісус Христос!Решта всі грішні.
В нас ще місяця не пройшло,як вдома було багато духовенства на празнику.Перед тим була Літургія.То на гостині все було культурно,дай Боже,щоб всі сім"ї так поводились і алкоголю зовсім не було,ні вина,ні нічого сильнішого чи слабшого.Починали з молитви,а не з тостів.
Наш отець каже,що тости придумала Рад.Влада-мусіли з чогось почати:)Молитви тоді не було.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Перлинка » 11 січня 2013, 12:02

Marichka
Я щиро рада що в вас все було так гарно ,я написала про те що свого часу бачила на власні очі,якби то були православні ксьондзи,то написала б про православних,а якби були якісь протестантські лідери,то написала б шо то були протестанти Але тема заснована мною для спілкування з традиційними християнами ,бо мені завжди наприклад було цікаво як одночасно можна тішитись народженню Спасителя і напиватись до чортиків,що відбувається в кожній другій грекокатолицькій чи православній родині ,які перед цим вночі чи зранку чемно відстояли службу ?
А ти як я розумію також маєш якесь безпосереднє відношення до церкви вважаєш нормальною практикою освячення шинків?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Розмова християнки з християнами )))

Повідомлення Радмила » 14 січня 2013, 20:23

Перлинко, я щось не можу зрозуміти в чому суть дискусії? Що ти хочеш довести? Що є священики, які зовсім не священики. Ну є і що? А ще є лікарі , не лікарі, а убивці в халатах, і то страшно, і вчителі, яких до дітей взагалі допускати не можна, а ще є багато людей, які непрофесійно виконують свою роботу. І що до того? Це все людське. Хто має очі, той дивиться, а декому не треба дивитись він серцем чує. І не піде до того священика, який от такий як ти пишеш.
Але що поведінка цих людей змінює? Змінює Біблію? Чи ще щось? Вони отримають своє, а кожен має пильнувати свою душу. І правильно написали, що головне - це любов до ближнього. Любов - це основа всього. А як серці буде любов, то яка різниця в яку ти церкву ходиш?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей