! А як у вас з цим? Чи таких особливо великих маніяків білизни нема???Пс щодо ліфів, то склала їх усіх у велику коробку, а сама користуюся лиш цими з чашечками
-кльова штука і ніде не тисне. Навіть сплю у них.Модератор: Yummy mummy
! А як у вас з цим? Чи таких особливо великих маніяків білизни нема???
-кльова штука і ніде не тисне. Навіть сплю у них.krapk@ написав:Навіть сплю у них.
стрінги ношу зараз теж вкрай рідко, аналогічно - сліпи з квіточками, різним веселим принтом 
flower написав:ЗІрка а чого ти в ліфі спиш? знаю шо не можна спати в ліфах точно, шоб ніде нічого не тисло. тай смисл його наніч?
зараз правда на розмір менші стали після годування, ще й схудла і вже нема що перекидати
, але тепер ліф для мене - як захист. малий так по мені товчеться, засинає майже завжди на мені як на матрасі і до грудей липне, як муха до меду. то я вже навіть беру поролони, яких раніше не признавала (скоро на пуш-ап перейду
). та і впадло його на ніч скидати, зранку знов одягати (тож треба ще і майку разом з тим вдягати-скидати)
flower написав:krapk@ де такі брала? я так шось зараз не люблю ліфи носити дома шо капєц, але треба... а теє чудо би носила і думаю мені б не мішало.
http://prontomoda.com.ua/uk/
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей