Глобальні оголошення!

Груди після годування

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Груди після годування

Повідомлення Shalimar » 05 січня 2013, 03:07

тоже хотела поднять эту тему, но похвастаться пока нечем(
как-то показалось, что стали наливаться, а потом и казаться перестало.. ))))))))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення nelly » 05 січня 2013, 14:49

я щось по цьому поводу не дуже ще задумувалася, але коли забрали денні годування, то груди стали як в 9-тикласниці, до родів були як 11-тикласниці :ha:, всі бюстгалтери дородові мають більше паролону ніж ямки на ето дєло :crazy:. Але я не акцентую на цьому увагу, той чоловік нічого не каже, бо реально якби кожен день нила, яка я безгруда, то він би теж почав мені щось таке говорити, короче поки свою місію циці виконали і дякую Богу, що є люди які створили пуш-ап :hi:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення mari » 05 січня 2013, 15:13

Shalimar написав:ничего не знаю) после первых родов после завершения гв грудь в течении двух лет обретает дородовую форму)))))))))) (при условии не-сцеживания)
просто капец, объем грудной клетки ведь остался прежним,

Не у всіх!!!, об"єм грудної клітки у мене значно розширився, але не можу тут сильно виступати бо годувала грудьми лише 6 місяців, тому форма повністю збережена. Навіть краща як була, але розтяжки є. При збільшенні ваги- груди збільшуються самі собою. 2 кг- відразу помітні. При схудненні:у всіх , чи годуючих, чи мам, чи дівчат- груди сильно обвисають. Природа.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення nillaniya » 05 січня 2013, 16:34

mari написав:При збільшенні ваги- груди збільшуються самі собою. 2 кг- відразу помітні.

і скільки ж це мені на розмір Е тре поправитись :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:
Зображення
nillaniya Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 14 раз.

Повідомлення mari » 05 січня 2013, 17:09

йой, вам навіщо такий?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення гра з вогнем » 05 січня 2013, 18:58

у мене теж опг збільшився :cray:
можливо тому, що я поправилася

у мене був період коли я протягом двох років поправилася на 10 кг і похудала на 12 кг
але не можу сказати шо після похудання груди обвисли, швидше навпаки
куди там другому розміру (чи навіть менше) обвисати?

швидш за все, в цьому питанні теж все індивідуально

хоча, на мій погляд, якшо похудання-поправляння, відлучення, відбуваються плавно, то я й сліз з приводу втрати форм буде пролито менше
знано менша ймовірність втратити гарні форми якшо закінчувати годування швидко або різко (перетягуючи груди наприклад)
якшо поступово, тканини встигають відновлюватися і заміщати одна одну
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 07 січня 2013, 13:18

mari написав:бо годувала грудьми лише 6 місяців, тому форма повністю збережена. Навіть краща як була, але розтяжки є.

дивно, всюди де пропагують ГВ пишуть, що якщо годувати до самовідлучення, чи до плавного відлучення, то груди форми не втратять, принаймні це малоімовірно. але на практиці виходить навпаки :confused: де ж правда?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення lore1ei » 08 січня 2013, 13:00

taranjka написав:
mari написав:бо годувала грудьми лише 6 місяців, тому форма повністю збережена. Навіть краща як була, але розтяжки є.

дивно, всюди де пропагують ГВ пишуть, що якщо годувати до самовідлучення, чи до плавного відлучення, то груди форми не втратять, принаймні це малоімовірно. але на практиці виходить навпаки :confused: де ж правда?

я думаю правда в генетиці і звісно розмірі/формі грудей.

Моя бабуся годувала маму більше 3 років, в неї 2 розмір, зараз в 70 років такі груди не кожна 35 річна жінка має. При чому 2 вагітності підряд, діти погодки, робота, часу на вправи і креми в неї не було.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення mari » 08 січня 2013, 13:12

taranjka написав:дивно, всюди де пропагують ГВ пишуть, що якщо годувати до самовідлучення, чи до плавного відлучення, то груди форми не втратять, принаймні це малоймовірно.

Я не писала що це не так, і жінок, що втратиться форма якщо вони будуть довго годувати- ми не вчимо, тому що це завжди індивідуально.

Я написала виключно про свій досвід, який маю сама, якби мала 2 річний- то писала б про нього.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Любов » 08 січня 2013, 19:51

справді, тут все індивідуально. в мене після завершення годування груди трішки втратили форму, але за 3 місяці знову стали такі як і були до ГВ, може навіть і кращі :wink: , і вправ спеціальних ніяких не робила, хіба чоловік намасажував :hi: :ha:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей