Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення Dashko » 15 грудня 2012, 14:46

Про плавне відлучення можна говорити після 2-х років. В такомі віці це все-таки примусовий варіант.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Re: Відлучення, коли і як?

Повідомлення nelly » 05 січня 2013, 01:20

ми вже місяць як засинали без циці на обідні сон, тобто майже завжди присипляв чоловік, то читає їй тихенько книжечку і за пару хв мале вже спить, без всяких капризів та ціцяня. Коли чоловік на роботі ми зазвичай десь ходили то засинала в слінгу чи взагалі в санках, як коли. Сьо чоловік на роботі, прийшла година до спання кажу йдемо спатки, Марго моя каже "паціки-паціки", лягли читаємо книжечку тихо, починає вертітися, кудись лізе і т.д., принесла сама вже другу книжку сіла біля мене і читає, я з того всього сама задрімала. Просинаюся від того, що вимагає ціці, починає нити а потім як впала в істерику, я свою дитину таку :scare: :scare: бачила вперше в житті, вона ридала 30 хв без перестанку сама не знаючи чому, кидалася по ліжку,і т.д. короче зрєліще не для слабонєрвних. Коли заспокоїлася почала знов вимагати і кричати, прийшлося таки дати груди і вложити спати з грудьми.
Вже й сама не знаю чи правильно зробила, але заспокоїти було не реально, чоловік каже, що тепер мною буде маніпулювати і от йди розберися з тим ГВ. Бачу коли мене немає їй легше зрозуміти, що циці немає. І як то його закінчити без трамв моральних для мене і дитини :confused:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення mavpusya » 06 січня 2013, 12:35

Нам два і три, скоро буде чотири місяці. Залучились тиждень як. Робили все за порадою Даші. Низенький тобі уклін! :kiss: Не скажу, що пройшло гладко. Нам найважче було забрати нічне. Тому саме його забрали останнім. Від інших годувань відмовились легко на користь казочки. Так от, коли забрала нічне годування, в першу ніч була схожа істерика, як у Неліної малечі, але хвилин 3-4. Поклала доцю із татом спати, думала так буде простіше, не вийшло. Тато із нею ніколи не спав від народження. Тому це не варіант для діток, які сплять із мамою. Заспокоїла витягнувши коробку цукерок в обгортках. Доця розкрила усі цукерки, одну спробувала і віддала. Отак заспокоїлись. Другу і наступні три-чотири ночі спали разом, носила на ручках і співала, під час прокидання. Сьогодні перша спокійна ніч. Всім розказує, який поганий бабайка, вкусив маму за цицю і в мами тепер буба, і маму пече і болить. Але грається і веде себе адекватно цілий день. Засинає тепер, вкладаючись голівкою на груди, обнявши мене. І при змозі, завжди тулиться до грудей і гладить ручкою по одягу. Легкого всім залучення! :rose:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2013, 16:07

Еще допишу, что я в другой теме писала: если бы ребенок плакал дольше 15 мин - гв не прекращала бы еще.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення flower » 06 січня 2013, 16:10

а, я не знаю як маю відлучити. в мене таке враження шо дитина крім циці більше нічого не їсть. раз в день напевно може шось інше нормально поїсти. по кілька раз просить вдень цицю, відволікаю, але не все вдається. вночі часто просинається. вдень на сон обов язково циця, після сну як коли. казки ше не діють, пояснення теж, не дам - істерика страшна. а мене вже так дістало те кормління шо капєц. а відлучити не можу. чекати весни, буде легше?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2013, 17:52

Флауер, заговоришь о видлученни после 2х лет, а сейчас пока полтора, и как я понимаю, сосет активно, то чего Ты хотела?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 06 січня 2013, 22:01

до двох років відлучення для моєї дитини було б великим стресом. почала задумуватись рівно в два роки. здійснили в 2 і 3
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.

Повідомлення flower » 06 січня 2013, 23:47

Shalimar написав:Флауер, заговоришь о видлученни после 2х лет, а сейчас пока полтора, и как я понимаю, сосет активно, то чего Ты хотела?

я хотілаб шоб дитина вже іла нормальну їжу і не мучила мене по 20 раз за сутки.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 07 січня 2013, 00:01

flower написав:я хотілаб шоб дитина вже іла нормальну їжу і не мучила мене по 20 раз за сутки.

:pardon: шо ж поробиш
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 січня 2013, 10:56

flower написав:а, я не знаю як маю відлучити. в мене таке враження шо дитина крім циці більше нічого не їсть. раз в день напевно може шось інше нормально поїсти. по кілька раз просить вдень цицю, відволікаю, але не все вдається. вночі часто просинається. вдень на сон обов язково циця, після сну як коли. казки ше не діють, пояснення теж, не дам - істерика страшна. а мене вже так дістало те кормління шо капєц. а відлучити не можу. чекати весни, буде легше?

Моя до 2 років крім грудей нічого не їла майже.
А літом після дн 2 років в неї появився дуже гарний апетит, і так досі.
Не переживай, почне їсти, ще просити буде :wink:
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей