Глобальні оголошення!

Поховання живими та інші дивні практики

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Поховання живими та інші дивні практики

Повідомлення гра з вогнем » 21 травня 2011, 23:51

ага. в мексиці зараз часті сутички між наркоугрупуваннями, досить серйозний стан в країні. там і організовувати нема що, багато хто відмовляється від подорожі у мексику.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Руженка » 22 травня 2011, 22:18

Natalinda написав:Як на мене все це можна пояснити одніїю фразою "біситися з жиру"
Не має юдина чим зайнятися, не має чого прагнути, от і страдає всякою фігньою...

хм.......а я так недумаю!!!!!!........ всі ми час від часу нарікаємо на щось, нвдоволенні чимось.....Хтось більше, хтось менше....
А ось така практика реально вибє дурь з голови!!! Людина свідомо, всім своїм Я захоче ЖИТИ!!!!!!!!!!!Правду кажуть, що ніхто тобі не поможе так як можеш допомогти собі САМ!!!!!!! Скільки би тобі хто не говорив, і не повчав.......всеодно зробиш по своєму...всеодно станеш на гралі........Мало хто здатний вчитись.....більшість просто говорять...........поки на собі не переконаються.....

От ви можете уявити, що ви без ніг???або без руки????або не можете бачити???????НІ, ПРОСТО ЗАКРИТИ ОЧІ!!!! ЦЕ НЕ ТЕ!!!!!!!БО ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ВИ ЇХ ВІДКРИЄТЕ!!!!!!!!ТАК САМО З РУКАМИ І НОГАМИ.........Ніхто насправді не захоче, щоб його спец зробили сліпим чи інвалідом......... А ТУТ РЕАЛЬНО...І сліпим, безруким чи безногим тебе не робить......ЗАТО ДІЄ НАПЕВНО ОГОГО!!!!!!!!!!! Я просто думала над цим.......дивилась.....Справді розказують, що життя перед очима пробігає....а ще що шалено хочеш повернутись, що розумієш, що почнеш цінувати кожен листочок, що росте на землі, ВЖЕ НЕ ГОВОРЯЧИ ПРО ЛЮДЕЙ, Яких ми так часто ображаєм...нехтуєм..........Розказують, що дуже моторошно, що чують навіть як червяки і мурахи повзають...........ОСКІЛЬКИ Я НЕНАВИДЖУ ЧЕРВЯКІВ - Я Б ТАК СВОЄ ЖИТТЯ ПЕРЕОСМИСЛИЛА............ШО ОГОГО))))))))))))))))
і
Руженка Офлайн

Повідомлення mari » 22 травня 2011, 23:31

і також працює часч=- хвилини змісту життя, чому я живу, як і навіщо
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Sawwku » 27 травня 2011, 19:46

навіть не знаю з якого боку почати :?

я не думаю, що поховання живцем це спосіб знайти адреналін. це справді швидше спроба самозанурення, залишитися один-на-один зі своїм найжахливішим страхом (смертю). думаю, після того таки життя відчувається в інших кольорах.
чомусь в мене одразу виникла паралель з печерами. хто не був, той не може уявити, які це відчуття - 6 годин перебувати в повній темряряві, з єдиною іскринкою, що повертає тебе до життя (ліхтариком). і як починаєш радіти білому світу, коли опиняєшся після того ззовні!
або полазити по підземеллях давно зруйнованих замків, фортів і т.п., де бачиш в кращому випадку лише світло в кінці коридору, де на кожному кроці пробирає якесь підсвідоме тремтіння... де окрім примар (швидше власних страхів) нікого немає... б-р-р-р
наразі мені цього вистачає, але наступним кроком дуже навіть може бути звернення до практик самопоховання, подорожі до якихось Богом забутих місцин та ін.

є різниця між спробою пошуку себе і пошуком адреналіну
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення mari » 27 травня 2011, 22:13

А ви бачила позаминулого тижні "Міняю жінку", якщо ні- в контакті чи в Ютюбі знайдіть. Там тато медитацією займався, мяса не їв, і щодня здається або щотижня(точно не пам"ятаю) його жінка на городі закопує. Він має собі ямку, там матрас ложить і жінка закладає його зверху шифером, клійонкою, землею, і рано відкопує. Нова мама яка приїхала, була в нервово-істеричному шоці від завдання.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення гра з вогнем » 27 травня 2011, 22:18

кожний сходить з розуму по свому
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Liza » 04 червня 2011, 13:25

mari, а по яких словах шукати? я не дивилася.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mari » 05 червня 2011, 16:59

Liza написав:mari, а по яких словах шукати? я не дивилася.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення taranjka » 03 січня 2013, 23:08

mari написав:тобы избавиться от комплексов — наденьте на голову бумажную корону и пройдитесь по улице

до речі в Тернополі такі тренінги були. нам на парах наш викладач розказував, який це робив :yes: дуже класний психолог, і взагалі цікава людина :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 04 січня 2013, 00:17

Перегляд даної теми нагадав мені фільм "Гра" з Майклом Дугласом. Як раз про переоцінку цінностей.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей