Natalinda написав:Як на мене все це можна пояснити одніїю фразою "біситися з жиру"
Не має юдина чим зайнятися, не має чого прагнути, от і страдає всякою фігньою...
хм.......а я так недумаю!!!!!!........ всі ми час від часу нарікаємо на щось, нвдоволенні чимось.....Хтось більше, хтось менше....
А ось така практика реально вибє дурь з голови!!! Людина свідомо, всім своїм Я захоче ЖИТИ!!!!!!!!!!!Правду кажуть, що ніхто тобі не поможе так як можеш допомогти собі САМ!!!!!!! Скільки би тобі хто не говорив, і не повчав.......всеодно зробиш по своєму...всеодно станеш на гралі........Мало хто здатний вчитись.....більшість просто говорять...........поки на собі не переконаються.....
От ви можете уявити, що ви без ніг???або без руки????або не можете бачити???????НІ, ПРОСТО ЗАКРИТИ ОЧІ!!!! ЦЕ НЕ ТЕ!!!!!!!БО ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ВИ ЇХ ВІДКРИЄТЕ!!!!!!!!ТАК САМО З РУКАМИ І НОГАМИ.........Ніхто насправді не захоче, щоб його спец зробили сліпим чи інвалідом......... А ТУТ РЕАЛЬНО...І сліпим, безруким чи безногим тебе не робить......ЗАТО ДІЄ НАПЕВНО ОГОГО!!!!!!!!!!! Я просто думала над цим.......дивилась.....Справді розказують, що життя перед очима пробігає....а ще що шалено хочеш повернутись, що розумієш, що почнеш цінувати кожен листочок, що росте на землі, ВЖЕ НЕ ГОВОРЯЧИ ПРО ЛЮДЕЙ, Яких ми так часто ображаєм...нехтуєм..........Розказують, що дуже моторошно, що чують навіть як червяки і мурахи повзають...........ОСКІЛЬКИ Я НЕНАВИДЖУ ЧЕРВЯКІВ - Я Б ТАК СВОЄ ЖИТТЯ ПЕРЕОСМИСЛИЛА............ШО ОГОГО))))))))))))))))
і